Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 118 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι γλυκό που έχει θρησκευτικές ρίζες, παρασκευάζεται την παραμονή της αγίας Βαρβάρας, δηλαδή σήμερα και μοιράζεται σε μπολάκια σε γείτονες για να έχουν καλή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μήλο | αλεύρι Διαφημίσεις 2 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια 0,5 εκ.[...]
Πηγή: toarkoudi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη φίλη μου τη Νέλλη στη Γερμανία σας έχω πει πολλές φορές. Συτή τη φορά μου έστειλε συνταγή για κέικ με μήλα, αφού τα μήλα στον κήπο τους είναι άφθονα.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά - 250 γρ. ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι - 100 γρ. φουντούκια ψημένα - 20 γρ. κακάο - 40 γρ. μέλι - 50 γρ. φυτικές ίνες σιταριού ( all bran . Σε μαγαζί[...]
Πηγή: lovecook.grΈχω εξαφανιστεί από τη μπλογκόσφαιρα λίγο τελευταία. Δεν προλαβαίνω να βολτάρω στα μπλογκς, καλά καλά ούτε να απαντήσω στα δικά μου ποστ όπως ίσως έχετε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣυστατικά: 250 γρ. μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια, 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες 40 γρ. σκόνη κακάο 140 γρ. ζάχαρη 30 γρ. νιφάδες βρώμης ή αλεύρι βρώμης 30 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr