Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
4 Ασπράδια αυγών 225 γρ. ψιλή ζάχαρη 5 ml κορν φλάουρ 5 ml ξύδι από λευκό κρασί 2,5 ml άρωμα βανίλιας 300 ml πλήρης κρέμα γάλακτος 450 γρ. φρέσκα μαλακά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα πολύχρωμο " tutti frutti" γλύκισμα με τα απομεινάρια της φρουτιέρας! Η αρχική ιδέα ήταν από τη γνωστή αναποδογυρισμένη μηλόπιτα που φτιάχνουμε όλες μας το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοίμαζα μια χωριάτικη σαλάτα για το φαγητό, μια γλυκιά μυρωδιά μου γαργάλησε τη μύτη καθώς έκοβα μια μεγάλη ντομάτα. Οι χυμοί της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κιλό κυδώνια, πολύ καλά πλυμένα* 1/2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1/4 φλιζ. τσαγιού μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι, κομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]
Πηγή: gastronomos.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami«Οh la la, quelle délice» θα έλεγαν οι Γάλλοι! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 170 γρ. βούτυρο ανάλατο παγωμένο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Συνταγής 1 φλ. ξίδι κόκκινο από κρασί φλούδες από 2 πορτοκάλια 1/2 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι 1 ½ φλ. ζάχαρη 5 σπόρους κάρδαμου 1/2 κ.γλ. σπόρους[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑναρτήθηκε στις 25/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και “μεθυσμένη” σος με δαμάσκηνα Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και μεθυσμένη[...]
Πηγή: sintayes.grΝόστιμο,γρήγορο,αρωματικό,θρεπτικό και αφράτο! Είναι τρόπο τινά μια παραλλαγή,αναβάθμιση του Κέικ μυρωδάτο με μήλο Ας δούμε τα υλικά και τις οδηγίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μήλα κατά προτίμηση φιρίκια 1/2 φλυτζ. τσαγιού κονιάκ 1/2 φλυτζ. τσαγιού γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑλμυρά μπισκοτάκια με blue cheese και φιστίκια Συνήθως , τις μέρες πριν τις γιορτές , φροντίζουμε να φτιάχνουμε διάφορα γλυκά , παραδοσιακά και μη, θέλοντας να[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη γεμιση: 1 κουπα καρυδια 2 μηλα τριμμενα 1 κουπα σταφιδες 1 κουτ. γλυκου κανελα 2 κουτ. σουπας ζαχαρη 1 κουτ. σουπας φρυγανια Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η δροσερή συνταγή, αναδείχτηκε πρώτη στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το OpenFood και ο οποίος έληξε στις 30 Απριλίου 2011! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμένα σπάνια με πιάνει μανία να φάω κάτι γλυκό και η μητέρα μου μόνο τις γιορτινές μέρες έφτιαχνε γλυκά. Το επιδόρπιό μας ήταν τα εποχιακά φρούτα. Ο άντρας[...]
Πηγή: bostanistas.gr