Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grπηγή φώτο και συνταγής εδώ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ!!! Υλικά 150 γρ βούτυρο 100 γρ βούτυρο 50 γρ ζάχαρη άχνη 2 κρόκους αυγών 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr''Sacher-Torte'', το πιο διάσημο Αυστριακό Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Χρόνος Προετοιμασίας : 60' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌλο το χειμώνα είχα στο μυαλό μου να φτιάξω μπάρες δημητριακών. Έψαχνα συνταγές από εδώ και από εκεί, δεν έπαιρνα τα υλικά, όλο αργούσα να ξεκινήσω. Το πήρα[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΝόστιμες τηγανίτες με τυρί κρέμα, ενισχυμένες με φρέσκα, αρωματικά βερίκοκα αλλά και αποξηραμένη Ινδική καρύδα.Γίνονται εύκολα και απλά, σερβίρονται με μέλι κι[...]
Πηγή: kitchenstori.es΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜητέρα της παραδοσιακής φαρμακευτικής είναι η πατροπαράδοτη φαρμακοβοτανική, η οποία ανδρώθηκε και διαδόθηκε με τη λαϊκή φροντίδα, παρατήρηση, μνήμη, εμπειρία,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕίναι παθογόνος μύκητας, κατοικεί μέσα μας και συμβιώνουμε, συνήθως χωρίς να μας ενοχλεί. Όταν όμως βρει πρόσφορο έδαφος, πολλαπλασιάζεται: προκαλεί μολύνσεις,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr