κεικ με αχλαδια αργυρω | πως γινονται οι κολοκυθοκεφτεδες | βαφλες πετρετζικης | χειροποιητος τραχανας | φασολια ασπρα σαλατα | μελιτζανοκροκετες αργυρω | παπουτσάκια μελιτζάνες αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις πικραμυγδαλο μαστιχα ψιχα

Βρέθηκαν 35 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Φράουλες βουτηγμένες στη  σοκολάτα

Οι φράουλες σε συνδυασμό με τη σοκολάτα, πάλι, άλλη αμαρτία...Στην πιο απλή μορφή, τις βουτάμε σ' ένα μείγμα λειωμένης κουβερτούρας με λίγο καλαμποκέλαιο,και[...]

Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr
ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΝΓΚΡΙΑ

Καλή Χρονιά φίλοι μου!!! Να έχουμε όλοι ένα τυχερό, χαρούμενο κι ευτυχισμένο 2015!! Πως τα περάσατε?? βολτάρατε? επαναφορτίσατε μπαταρίες?? κάνατε απολογισμό[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Τυρογλυκό μεσογειακό με ιστορία και γεύση[...]

Εστάλη από Ορφέα Τζανετόπουλο Αυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Η πιο λεμονάτη κρέμα: lemon curd

Οι Άγγλοι, που από παλιά θεωρούσαν τα λεμόνια εξαιρετικά πολύτιμους καρπούς - εισαγόμενους, μια και λεμονιές δεν ευδοκιμούν στο νησί τους -, επινόησαν τούτη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ένα γλυκό και υγιεινό πρωινό

Καλή σας μέρα!! Σάββατο... γιούπιιιιιιι!!!! Λατρεύω τα Σαββατοκύριακα, έχουν ξενοιασιά, ηρεμία, ευτυχία (γιατί η ευτυχία βρίσκεται στα πολύ απλά και καθημερινά[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Η εποχή των ξινών

Όπως λέμε προς το τέλος της άνοιξης «η εποχή των κερασιών», έτσι και τώρα, μες στο καταχείμωνο, είναι ασφαλώς η εποχή των ξινών. Τα πορτοκάλια,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σοκολάτες με τη σκέψη (λίγο) στους Βαλεντίνους

Oταν είχα γαστρονομικές στήλες σε εφημερίδες και περιοδικά μισούσα την εποχή αυτή επειδή έπρεπε ντε και καλά να δώσω μενού "αφροδισιακό" με την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Άγριες φράουλες της Κέρκυρας

Έχουν μέγεθος όσο το νύχι απ' το μικρό μου δάχτυλάκι. Δεν είναι ακριβώς άγριες αυτές οι μικρές ευωδιαστές φραουλίτσες της Κέρκυρας αλλά σίγουρα είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τυρογλυκό μεσογειακό με ιστορία και γεύση[...]

Αυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι συνταγές που παπαγαλίζουμε από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θυμάστε το "μελαχρινό";

Στο σπίτι μας το λέγαμε «μελαχρινό» και αλλού το έλεγαν «νηστήσιμο» το κέικ αυτό με λάδι, ξανθές σταφίδες, καρύδια και μπαχαρικά, που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζέα ταιριάζει και στο στρούντελ

Η πιο γνωστή και αγαπητή εκδοχή του αυστριακού, κατά παράδοση, γεμιστού γλυκού είναι εκείνη με το μήλο, συνδυασμένο συχνά με σταφίδες και κανέλα. Σήμερα σας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γλυκές Βαρκούλες Γεμιστές

Φαίνεται πως μπαίνουμε πια για τα καλά στην τελική ευθεία ή καλύτερα στην μεγάλη προ Χριστουγέννων εποχή, καθώς έχει επιμηκυνθεί πια ο χρόνος της[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Γλυκό

Κάποιες φορές απορώ κι' εγώ με τον εαυτό μου, πως μου βγαίνουν κάποιες συνταγές ή εκτελέσεις (στην κυριολεξία δηλαδή...) με τα διαθέσιμα υλικά. Αλλά θα μου[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Φρουτοπαγωτόκρεμα

Παγωτοκρεμούλα για μικρούς και μεγάλους...Που δεν παχαίνει φυσικα :') Τι χρειαζόμαστε: 1 μπανάνα 8 φράουλες 1 μήλο 2 μανταρίνια χωρίς κουκούτσια 100ml κρέμα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τούρτα με σοκολάτα, πορτοκάλι και μανταρίνι[...]

Αναρτήθηκε στις 12/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Τούρτα με σοκολάτα, πορτοκάλι και μανταρίνι χωρίς ψήσιμο Μια συνταγή για μια[...]

Πηγή: sintayes.gr
Μίλα μου για Μήλα ή Το ελαφρύτερο γλυκό: Μήλα[...]

Δεν έχεις τίποτα στο ψυγείο, πού να τρέχεις έξω, προσέχεις την διατροφή σου, κάνεις οικονομία μα θες κάτι γλυκό. Εναλλακτικά σου ξέμειναν μήλα και δεν ξέρεις[...]

Πηγή: sforsummer.wordpress.com
Τούρτα Γενεθλίων με Κρέμα Τυριών Φράουλας και[...]

Comments are closed.   Πριν μερικές ημέρες ήταν τα γενέθλια του γιου μου και του έφτιαξα αυτή την τούτα με παντεσπάνι βανίλιας, κρέμα τυριών με επικάλυψη[...]

Πηγή: kopiaste.info
Παστέλια με μέλι

συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Παστέλια με μέλι Υλικά:  200 γρ. μέλι 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ. λευκό σουσάμι 200 γρ. ανάλατα,[...]

Πηγή: sintagesmamas.com/
Αμυγδαλωτά Μανταρινιού Νηστίσιμα

ΥΛΙΚΑ 3 cup αμύγδαλο άσπρο τριμμένo 10 μανταρίνια μόνο την φλούδα 2 1/2 cup ζάχαρη άχνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουλιάζουμε και ξεπικρίζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια στο[...]

Πηγή: cookrevelatio.blogspot.gr
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΟΜΠΟΣΤ

ignorance is bliss Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω διαβάζω και μελετώ τα οφέλη της κομποστοποίησης ευελπιστώντας να τα εφαρμόσω στον δικό μου κήπο,στα δικά μου[...]

Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.gr
Cheesecake με φρέσκα φρούτα

Υλικά Μπισκότα digestive 180 γρ τριμμένα Ζάχαρη καστανή 50 γρ μαλακή Ζάχαρη λευκή 50 γρ Βούτυρο 80 γρ λιωμένο Τυρί κρέμα 50 γρ Αυγά 2 χωριστά τα ασπράδια από[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Μια χειμωνιάτικη μαρμελάδα με ξερά βερίκοκα

Μελίμηλον!!! Σας λέει κάτι η λέξη;;; Αν όχι να ...βοηθήσω... μελίμηλον λεγόταν η μαρμελάδα που έφτιαχναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, σιγοβράζοντας κυδώνια με[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Χαλβάς σιμιγδαλένιος - με μυστικά και[...]

Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]

Πηγή: tastefull.gr
Τάρτα Μαύρης Σοκολάτας με Ορεό & Φράουλες

Ένα σοκολατοφραουλένιο «στεφάνι» για την αυριανή Πρωτομαγιά. Χωρίς ψήσιμο απολαμβάνουμε ένα ιδανικό επιδόρπιο, μια σπέσιαλ Τάρτα Μαύρης Σοκολάτας και Φράουλας.[...]

Πηγή: kitchenstori.es

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy