Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
1/2 ποτήρι ελιές μαύρες κομμένες σε κομματάκια 2 ποτήρια αλεύρι (περίπου) 3/4-1 ποτήρι λάδι (μισό ελαιόλαδο/,μισό ηλιέλαιο) λίγο αλάτι 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα πολύ νόστιμο ντιπ. Αλλά και υπέροχο συνοδευτικό για κρέατα. Εγώ το χρησιμοποιώ στην Μεξικάνικη κουζίνα γιατί μου αρέσει η πικάντικη γεύση του. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.grΞεχωριστός μεζές στο κέντρο του τραπεζιού, τα μανιτάρια αναφέρονται συχνά σαν το “ κρέας των χορτοφάγων” και μπορούν να αποτελέσουν κύριο πιάτο[...]
Πηγή: bostanistas.grMARRONS GLAC ES (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ) M arron glacé (μ αρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτή η κρέμα, είναι φτιαγμένη από κερί και δεντρολίβανο, προκειμένου να εκμεταλευτούμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιήται για να προστατεύει τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή η κρέμα, είναι φτιαγμένη από κερί και δεντρολίβανο, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιήται για να προστατεύει τα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grMARRONS GLAC É S (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ) M arron glacé (μ αρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr