Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Κι' εγώ όπως εσείς που με διαβάζετε, αλλά και οι κάτοχοι όλων των food blogs, κρατάμε πια συνταγές των άλλων φίλων bloggers προκειμένου να τις δοκιμάσουμε μιας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχετε προσέξει μερικές τούρτες πόσο όμορφες σοκολατένιες δαντέλες έχουν ολόγυρα; Ε λοιπόν δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξετε κι εσείς. Τη δοκιμή μου την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό την κ. Ειρήνη Αθανασιάδου Η πρόταση της κ.Αθανασιάδου να χρησιμοποιήσουμε λευκό κρασί σαν ποτό βάσης δίνει στο παραδοσιακό αυτό λικέρ μια άλλη γεύση.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά Αλεύρι 2 φλυτζάνια του τσαγιού που φουσκώνει μόνο του Ούζο ή τσίπουρο 3/4 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Κανέλα σκόνη 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΈκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 φλιτζάνια τριμμένο κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά 2 φλιτζάνια τριμμένο αγελαδινό τυρί με χαμηλά λιπαρά 1 σκελίδα σκόρδο 1 σφηνάκι τσίπουρο ½ φλιτζάνι λευκό[...]
Πηγή: sidagi.gr3 φλ.τσ. ελαιόλαδο 2 φλ.τσ. ζάχαρη 1/2 φλ.τσ. κανελόζουμο 1/2 φλ.τσ. χυμό πορτοκαλιού 1/2 λεμόνι χυμό 1 κ.γλ. σόδα 1/4 φλ.τσ. τσίπουρο 1 1/2 φλ.τσ. σουσάμι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 100 γρ αλεύρι100 γρ νερό25 γρ τσίπουρο με γλυκάνισο25 γρ ηλιέλαιο2 μλ χυμός λεμονιούΕκτέλεση Βήμα 1: Στο χέρι ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Βήμα[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.com1 κιλό αλεύρι 1 πλάκα μαργαρίνη 1 ποτήρι ζάχαρη ή άχνη 2 βανίλιες 1 δάχτυλο ποτήρι τσίπουρο 1 μπέικιν πάουντερ αμύγδαλα (όσα θέλουμε) άχνη για το πασπάλισμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 φλ. ελαιόλαδο 2 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. κανελόζουμο 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 κ.γλ. σόδα 1/4 φλ. τσίπουρο 1 1/2 φλ. σουσάμι 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα λικεράκι όχι πολύ συνηθισμένο, γιατί οι περισσότεροι προτιμούν το λεμόνι που είναι εύκολο να το βρούνε. Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε, θα τρελαθείτε με το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr