Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 89 συνταγές
400 γρ. σοκολάτα (70% κακάο) 600 ml κρέμα 50 γρ. γλυκόζη 100 γρ. ζάχαρη Το ganache μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα, απλά ζεσταίνοντας το - ένα τέταρτο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το ζελέ 500 ml. χυμό μήλου 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 6 γρ. κανέλα σκόνη 6 φύλλα ζελατίνης Για την κρέμα βαβαρουάζ 500[...]
Πηγή: ucook.gr/cookένα καρπούζι 6 κιλά περίπου 2 κιλά ζάχαρη 2 κουτ. σ. Λεμόντοζο (ξινό) ½ φλιτζάνι του καφέ λεμόνι Λίγα φύλα σμύρνο (αρμπαρόριζα) Κόβομε το καρπούζι σε φέτες,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. αλεύρι μαλακό (τύπου 70%) 80 γρ. φυτική μαργαρίνη 80 γρ. ηλιέλαιο 200 γρ. σταχτόνερο 100 γρ. άχνη ζάχαρη 12 γρ. baking powder Ξύσμα από 2 πορτοκάλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό αλεύρι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Λίγο αλάτι Χλιαρό νερό Σε μία μικρή λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι.Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γραμ. αμύγδαλο ξεφλουδισμένο 750 γραμ. ζάχαρη άχνη 150 γραμ. ανθόνερο Για την επικάλυψη 300 γραμ. ζάχαρη άχνη μερικά ολόκληρα γαρύφαλλα Ανακατεύετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 ml κρέμα γάλακτος 150 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 500 γρ φράουλες 3 κ.σ. σιρόπι λάιμ 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη 4 φράουλες,ζάχαρη και φλούδες σοκολάτας για[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 ποτήρια ροδοπέταλα 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι νερό 1/2 ποτήρι χυμό λεμονιού Μαζεύετε τα τριαντάφυλλα, αφαιρείτε τα πέταλά τους και κρατάτε μόνο αυτά που[...]
Πηγή: ucook.gr/cook30 δαμάσκηνα, χωρίς το κουκούτσι 30 αμύγδαλα 250 γρ. μπέικον σε λεπτές φέτες Βάζετε ένα αμύγδαλο σε κάθε δαμάσκηνο. Βγάζετε την πέτσα από το μπέικον. Το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Κιλό σύκα 1/2 Κιλό ζάχαρη φρουκτόζη 1 Λεμόνι Πλένουμε καλά τα σύκα μας και τα κόβουμε στην μέση. Η διαδικασία είναι όπως και στην μαρμελάδα βερίκοκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΖαχαρη Corn flower Ξινό Αρωμα Αμυγδαλα (προαιρετικά) Νερό Τα υλικά και οι ποσότητες είναι μυστικά της επιχείρησης. Ρίχνουμε το νερό μέσα σε ένα μπακιρένιο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook125 ml σοκολάτα γάλακτος 250 ml κρέμα γάλακτος 5-6 cl λικέρ καρύδι Κόβουμε τη σοκολάτα.Τη ζεσταίνουμε μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και τη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 φλ. τσαγιού αλεύρι up Αγ.Γεωργίου 1 3/4 φλ. ζάχαρη 6 κουταλιές της σούπας κακάο 2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι 1 κ. γ. σόδα κοφτό 1 κ. γ. μπέικιν κοφτό 10[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 κούπες μούστο 9 κουταλιές αλυσίβα(στάχτη από ξυλοκάρβουνα) 2/3 κούπας αλεύρι ή καλύτερα νισεστέ 2/3 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα λίγη κανέλα Η μουσταλευριά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 ml. κρέμα γάλακτος 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος 200 γρ. σοκολάτα υγείας 1 κάψουλα βανίλια σκόνη 1 μπανάνα 1 μήλο 2 φέτες ανανά 200 γρ. φράουλες 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. ώριμα κόκκινα φρούτα (φράουλες, αγριοφράουλες, μύρτιλα, μούρα κλπ) 50 ml κρέμα γάλακτος 50 ml νερό κρύο 240 ml παγωτό βανίλια 4 κορυφές δυόσμου 4[...]
Πηγή: ucook.gr/cook750ml καφές 30γρ. σοκολάτα μπίτερ 6κ.σ.ζάχαρη 250ml κρέμα γάλακτος 4 μπάλες παγωτό μόκα ή σοκολάτα παγάκια Φτιάχνουμε τον καφέ, τον αφήνουμε να κρυώσει και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook550 γρ. ζάχαρη ½ κιλό λεμόνια 50 ml. νερό Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό από τα μισά λεμόνια.Αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό αλεύρι 2,5 φλιτζάνια νερό 2,5 φακελάκια ξερή μαγιά ½ κουταλιά ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Λίγο ελαιόλαδο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Διαλύετε σε χλιαρό νερό την[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. λευκή σοκολάτα 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη 10 γρ. τσάι βουνού 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά Βράζουμε τα 300 γρ. κρέμας γάλακτος[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 γρ. μαρμελάδα κάστανου 250 γρ. μασκαρπόνε 250 ml. κρέμα γάλακτος πλήρης 50 γρ. ζάχαρη άχνη ΜΑΝΑ 300 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ 200 ml. καφέ espresso [...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Κιλό βερίκοκα 750 γρ φρουκτόζη 1 Λεμόνι Πλένουμε τα βερίκοκα και τα κόβουμε στην μέση. Κατόπιν αφαιρούμε το κουκούτσια και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Παντεσπάνι 60 ml μαύρο ρούμι 60 ml λικέρ Alchermes ή Marsala 1 λίτρο κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 Κούπα Ιταλική Μαρέγκα Αφήστε το παντεσπάνι για μια ημέρα,για να[...]
Πηγή: ucook.gr/cook