Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
600γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. μαργαρίνη 1½ φλιτζ. ζάχαρη 2 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ μοσχοκάρυδο 1 πρέζα[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό κυδώνια μέτριου μεγέθους 1 φλιτζ. ζάχαρη 1 λεμόνι (ο χυμός του) 1 σφηνοπότηρο μπράντι 1 κ.γ. κανέλα σκόνη Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα κόβουμε στη[...]
Πηγή: cooklos.gr Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1 1/4 μπράντυ, 1 1/4 γλυκό βερμόυτ, 12 κουτ ζάχαρη, λίγο μπίτερ Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε.
Εύκολη και ασυνήθιστη αυτή η μαρμελάδα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Γλυκά με φρούτα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 &1/2 κιλό καθαρισμένο[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣύκα της Ελληνικής γης , φρούτο γεμάτο γεύση σε μαρμελάδα μελωμένη ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Γλυκά με φρούτα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΔυστυχώς, το έχω ξαναπεί, έχουν χαθεί οι περισσότερες χειρόγραφες συνταγές της μητέρας μου. Ευτυχώς όμως που ζει ακόμα η αγαπημένη μου θεία Αλεξάνδρα, αδελφή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά : 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. ολόκληρους σπόρους γλυκανίσου 2 κ.γ. τριμμένους σπόρους κορίανδρου 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά κουβερτούρα: 300 γρ. σπασμένη σε κομματάκια κρέμα γάλακτος: 60 ml μπράντι ή κονιάκ: 3 κουταλιές της σούπας φιστίκια Αιγίνης: 100 γρ. ψίχα, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: icookgreek.com250 γρ. ξερά βερύκοκα,κομμένα 300 γρ. χυμός μήλου 140 γρ. κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά μπράντυ 1 κουταλάκι ζάχαρη άχνη 1 κουταλιά κομμένα ψημένα αμύγδαλα Βάλτε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. ξερά βερύκοκα,κομμένα 300 γρ. χυμός μήλου 140 γρ. κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά μπράντυ 1 κουταλάκι ζάχαρη άχνη 1 κουταλιά κομμένα ψημένα αμύγδαλα Βάλτε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 6 μεγάλα πορτοκάλια 1 μεγάλο λεμόνι 2 κιλά νερό 2 κιλά ζάχαρη Εκτέλεση: Κόβουμε στη μέση τα πορτοκάλια και το λεμόνι , και τα στύβουμε καλά.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΗ φίλη μου η Μαρίνα, μου στέλνει συνταγή για μαρμελάδα σύκο, για να τη δοκιμάσω. Θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι σου μου λέει. Μαρμελάδα σύκο έχω βάλει της λέω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά - 1 φλ.τσ. αλεύρι - ½ φλ.τσ. ζάχαρη - 1 κ.γ. κανέλα - 1 φλ.τσ. ταχίνι - 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό - 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ - Χυμό από 1 πορτοκάλι - Ξύσμα[...]
Πηγή: lovecook.grΈνα ακόμα νηστίσιμο, νοστιμότατο και προ πάντων πανεύκολο κέικ με πετιμέζι, υλικό που αγαπώ πάρα πολύ για την υπέροχη γεύση του, τη διατροφική του αξία (δείτε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔαμάσκηνα σε σιροπι ...Καθε χρονο φτιαχνω λιγο!!! Ειναι ενα πολυ ελαφρυ επιδόρπιο και αν μπει ψυγειο να ειναι δροσερο ειναι εξαιρετικο !!!Κατι αναμεσα σε γλυκο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό κεράσια ώριμα 4 κουταλιές κορν φλαουρ 1-2 κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλιά κιρς ή μπράντυ 1 πρέζα αλάτι 1 δόση ζύμη τάρτας (pate brisee) Εκτέλεση:[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 φαρίνα ½ φλιτζ. ταχίνι 1 ½ φλιτζ.ζάχαρη 1 ξέχειλο ποτήρι χυμός πορτοκάλι 1 σφηνοπότηρο μπράντι ½ κ.γ. σόδα μαγειρκή 1 φλιτζ. καρυδόψιχα (χοντροαλεσμένη) ½[...]
Πηγή: cooklos.grΕκτέλεση: Κόψτε τα κυδώνια στα δύο ή στα τέσσερα, καθαρίστε τα κουκούτσια και βάλτε τα σε ταψί. Ρίξτε από πάνω αρκετή ζάχαρη να σκεπαστούν, και περιλούστε[...]
Πηγή: greekcook.grγια το μπακλαβά 500γρ. φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. χουρμάδες ψιλοκομμένοι 1 φλιτζ. δαμάσκηνα ψιλοκομμένα 2 φλιτζ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη 2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα 1[...]
Πηγή: cooklos.grFollow me on Facebook • Google+ • Bloglovin' Γευστικά, αρωματικά, εύκολα και απλά, τα μουστοκούλουρα συνοδεύουν τέλεια τον καφέ, το τσάι ή, ακόμη[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr150 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 75 γρ. ζάχαρη 15 ml. Ροδόνερο 10 ml. Μπράντι 50 γρ. ζάχαρη άχνη Βάζουμε τη ζάχαρη στον κάδο του μούλτι και χτυπάμε για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑφράτα, τραγανά, νόστιμα, όχι πολύ γλυκά αλλά αρκετά μεθυσμένα! Με αλεύρι καλαμποκιού που κάνει την υφή τους μπισκοτένια, πετιμέζι για γεύση και χρώμα και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚάθε χρόνο, όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θέλω να δοκιμάσω πολλές συνταγές. Να πειραματιστώ, να φτιάξω και να ξαναφτιάξω μέχρι να έχω το αποτέλεσμα που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο απογευματινό καφεδάκι ή το τσάι ζητάει να το συνοδεύει πάντα ένα - τουλάχιστον! - τραγανό και νόστιμο κουλουράκι ή μπισκότο. Υπάρχει καλύτερο από ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΛοιπόν, τι λέτε; Τα βότανα και τα ελιξίρια μας κάνουν μόνο όμορφες; Όχι, και τρώγονται και πίνονται, γίνονται θεραπευτικά σκευάσματα, και με όποιο τρόπο τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 2 φακελάκια ζελατίνα σε σκόνη, 2½ φλ. (600ml) κρέμα γάλακτος, 1 1/4 φλ. (300ml) έτοιμη κρέμα κάσταρντ από συσκευασία, 1/3 φλ. μπράντι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.com...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grγια το κέικ 4 φλιτζ. αλεύρι κοσκινισμένο 3κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζ. ελαιόλαδο και λίγο για το άλειμμα του ταψιού ½ φλιτζ. ζάχαρη ½ φλιτζ. μπράντι ½[...]
Πηγή: cooklos.gr