Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
ΤΑ ΑΜΑΡΕΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ελλάδα όταν λέμε "αμαρέτι" το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φρανζιπάν, η λέξ η είναι γαλλική ) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr« Η κυρία Τώνια φτιάχνει έέέέέένα χαλβάάάάάά » μου λέει ένα βράδυ ο φίλος μου ο Γιάννης. « Ε, τι κάθεσαι, του λέω, πες της να τον φτιάξει και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr« Η κυρία Τώνια φτιάχνει έέέέέένα χαλβάάάάάά » μου λέει ένα βράδυ ο φίλος μου ο Γιάννης. « Ε, τι κάθεσαι, του λέω, πες της να τον φτιάξει και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓρήγορα και εύκολα! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ. βερίκοκα 3 αυγά 5 κ.σ. ζάχαρη 6 κ.σ. αμυγδαλόψυχα Στρώνουμε τη σφολιάτα σε μια φόρμα για τάρτες.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπλά θεϊκός... Δοκιμάστε τον!! Για 3 ρολά μπακλαβά, 1 ταψάκι 25Χ35 εκ. Βγάζει 30 κομμάτια μπακλαβά περίπου. Υλικά: 2 πακέτα φύλλο κρούστας, (24 φύλλα) 350 γρμ.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά - 2 ½ φλ. αλεύρι - 1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου - 1 ½ φλ. ζάχαρη - ½ κ.γ. κοπανισμένη μαστίχα - ½ φλ. σταφίδες ξανθές ψιλοκομμένες - ½ φλ.[...]
Πηγή: lovecook.grΗ εποχή του λωτού είναι εδώ και δίχως ίχνος υπερβολής, έχω στο σπίτι αυτή τη στιγμή γύρω στα τρία κιλά λωτούς που περιμένουν να φαγωθούν ποικιλοτρόπως. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑνουσαμπούρ – Το αρμένικο γλυκό των Χριστουγέννων Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων στα αρμενικά σπίτια υπάρχει κατά παράδοση πάντα το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚερασόπιτες για δύο για ένα, μικρής διάρκειας, εύγευστο επιδόρπιο, με αφράτη ξεροψημένη ζύμη σφολιάτας, με στέβια -ή ελάχιστη ζάχαρη- με όλη τη γεύση των[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤΑ ΑΜΑΡΕΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ελλάδα όταν λέμε "αμαρέτι" το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤάρτα Αμυγδάλου με αρώματα πορτοκαλιού. Με τριφτή, βουτυρένια ζύμη βάσης -Pâte Sablée- ζυμωμένη με παπαρουνόσπορο. Η αρωματική γέμιση της τάρτας έχει δυο[...]
Πηγή: kitchenstori.esJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Ιουλίου 30, 2018Τούρτες-Πάστες Υλικά Για το παντεσπάνι: 150 γρ. αμυγδαλόψιχα αλεσμένη σε σκόνη 3 κ.σ. κοφτές αλεύρι 5[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.comΗ συνταγή αυτή, σοκολατένια, ελαφριά και φρουτένια, μας εντυπωσίασε με την υφή, τη γεύση και τα αρώματά της!...Υπέροχο κέικ για τον καφέ, αλλά και για ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΜΑΡΕΤΤΙ Τα αμαρεττι είναι παραδοσιακα ιταλικα μπισκοτα, με αμυγδαλο με αρωμα πικραμυγδαλο. Είναι αφρατα μπισκοτακια και μπορει να ειναι μαλακα ή τραγανα. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν και οι διεκδικητές της καταγωγής του είναι οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί εμάς δεν μας απασχολεί, αφού λίγο-πολύ όλη η Κεντρική Ευρώπη μα και τα Βαλκάνια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜία μοσχομυρωδάτη, πεντανόστιμη και αφράτη πορτοκαλόπιτα, με τραγανή κρούστα, αλλιώτικη... από τις άλλες. Είναι αρκετά εύκολη, και γρήγορη. Φτιάξτε την, και[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΑμυγδαλωτά με μαρμελάδα Υλικά 1200 γρ. αμυγδαλόψιχα 10 ασπράδια αυγών και 1 κρόκο 640 γρ. ζάχαρη 1 κ.σ. βούτυρο φρέσκο λίγο ξύσμα λεμονιού αμύγδαλα φιλέ[...]
Πηγή: greekouzina.grΣυστατικά 500 γρ. βούτυρο 500 γρ. ζάχαρη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κ.γλ. μπεικιν πάουντερ 8 αυγά 200 γρ. φυστικόψιχα 200 γρ. αμυγδαλόψιχα 150[...]
Πηγή: zannetcooks.comυλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας για την γέμιση 130 γρ. ζάχαρη άχνη 2ml μπράντι 3 κρόκους αυγών μεσαίου μεγέθους (60 γρ.) 180 γρ. αμυγδαλόψιχα, τριμμένη 20 γρ.[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ. βερίκοκα 3 αυγά 5 κ.σ. ζάχαρη 6 κ.σ. αμυγδαλόψυχα Οδηγίες Στρώνουμε τη σφολιάτα σε μια φόρμα για τάρτες. Πάνω στη σφολιάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr