Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Φίλες και φίλοι γεια σας! Καιρό έχω να κάνω Τουρtorial και μου λείψατε! Αφού βρήκα λοιπόν το χρόνο και όχι μόνο την αφορμή, θα σας κάνω ένα εκπαιδευτικό ακόμα[...]
Πηγή: caketutorial.blogspot.grΠαρά τον ηλιόλουστο καιρό των τελευταίων ημερών, είναι σίγουρο πως είμαστε στο φθινόπωρο και το φθινόπωρο έχει τις δικές του μυρωδιές και αρώματα. Όλα γύρω μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑΝΕΒΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ Αφρατα κουλουρακια με φυσικο προζυμι, αρωματισμενα με μαστιχα. Αντι για ζαχαρη χρησιμοποιησα αρωματικο ανθομελο. Δοση : 30 κομματια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε τη Βάσω γνωριζόμαστε πολλά πολλά χρόνια..Από τότε που ήμασταν ελεύθερες, ωραίες και φοιτήτριες.. (Τώρα πια είμαστε μόνο ωραίες..έτσι Βασούλα;;; χεχε!!)[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grin English soon Αυτά τα υπέροχα σπιτάκια που κάνουν την εμφάνιση τους κάθε Χριστούγεννα μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ... Τόσο όμορφα και λαχταριστά σαν να[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΦωτογραφίες από το μονοπάτι περιμένατε, γλυκά κεράσματα σας φέρνω! Τι να κάνω; Όταν ο υπόλοιπος κόσμος έχει διακοπές εμείς έχουμε δουλειά, άσε που ήταν κι η[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜου ζήτησες να σου φτιάξω το αγαπημένο σου γλυκό. Ήταν σαν να μου ζητούσες να ξαναζήσω εκείνες τις στιγμές. Δεν ήξερες, βέβαια, τι σήμαιναν για μένα εκείνα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα cupcakes: 1/4 κούπας βούτυρο λιωμένο 2/4 κούπας ζάχαρη 2/4 κούπας μέλι ( χρειαζόμαστε ένα απαλό μέλι.Το ανθόμελο νομίζω είναι ιδανικό) 2 αβγά 1/2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr120 γρ νιφάδες βρώμης 120 γρ μέλι ελαφρύ (προτιμήστε ανθόμελο ή πευκόμελο) 100 γρ ταχίνι 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα κομμένα σε μικρά κομματάκια 2-3 κ.σ. σταφίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ Cheesecake που φάγατε ποτέ !!!Τα αρώματα του και η υπέροχη δροσερή γεύση του θα σας μαγέψει !!Δοκιμάστε το..και πραγματικά θα το λατρέψετε!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣοκολατόπιτα, χωρίς βούτυρο και ζάχαρη.. Τι χρειαζόμαστε: 250 gr γάλα φρέσκο χαμηλών λιπαρών 500 gr σοκολάτα υγείας (κουβερτούρα) 100 gr ελαιόλαδο (όχι πικρό)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr ΧΑΛΒΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο γνωστος σιμιγδαλενος χαλβας, σε δικη μου παραλλαγη, με εντονο αρωμα πορτοκαλιου. Η αναλογια των υλικων ακολουθει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr