Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 150 συνταγές
Έτσι όπως το προτιμώ…απλό χωρίς γλάσο με θρεπτικά υλικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 ml ελαιόλαδο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 170 αλεύρι που φουσκώνει 1 κ.γ. baking[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: Για το κέικ: 225 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα λευκά τριμμένα 4 αβγά 175[...]
Πηγή: easykuzina.grΜίνι κέικ, πεντανόστιμα, αφράτα και καλοκαιρινά, με κυρίαρχη τη γεύση του φρέσκου ροδάκινου αλλά και της μαρμελάδας ροδάκινο. Θέλετε ένα γρήγορο σνακ ή κέικ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Φθινόπωρο είναι η εποχή του σταφυλιού και αυτό το ζουμερό κέικ, είναι «πραγματική απόλαυση»! Τι χρειαζόμαστε: 140 γρ. αμυγδαλόσκονη 140 ml ελαιόλαδο 140 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com170 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο (μεγάλου αυγού) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. βούτυρο ανάλατο κρύο, κομμένο σε κομματάκια 1 κ.σ. ζάχαρη λίγες σταγόνες εσάνς αμυγδάλου ή βανίλια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 125 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. βούτυρο 1 βανίλια λίγο αλάτι ½ αβγό 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα Για τη γέμιση: 3 αχλάδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού. Τέλος με επικάλυψη γλάσου καραμέλας. Ένας[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΑυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σοκολατένιο μπισκότο,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλεια βασική συνταγή για αφράτο παντεσπάνι. Παντεσπάνι: (για 2 φέτες με τσέρκι 26 cm.) 150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρμ. ζάχαρη 6 αυγά χωριστά[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά για φόρμα ή ταψάκι 22-24 εκ.: Για τα φρούτα: 250 γρ.κατεψυγμένα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα σε κομμάτια, αν είναι φράουλες 1 βανίλια 3 κ.σ. ζάχαρη καστανή[...]
Πηγή: easykuzina.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ΄ένα μπώλ... 1 1/2 ποτήρι αλεύρι 1/2 ποτήρι αμυγδαλόσκονη 1 κουταλάκι σόδα 1 κουταλιά κανέλα ΧΤΥΠΑΤΕ στο μίξερ... 2 αυγά 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜια συνταγή από το Στέλιο Παρλιάρο!! Μπισκότα με άρωμα από τσάι του βουνού!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρέγκα: 50 γρ. ζάχαρη 2 ασπράδια αυγών Για τα μπισκότα:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr