Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 109 συνταγές
Για τη ζύμη 225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. βούτυρο ανάλατο κρύο, κομμένο σε κομματάκια 1 κ.σ. ζάχαρη λίγες σταγόνες εσάνς αμυγδάλου ή βανίλια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]
Μυρωδάτο και ζουμερό! Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κεράσια (χωρίς τα κουκούτσια βέβαια!) 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. baking powder 1/8 κ.γ. αλάτι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: Για το κέικ: 225 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα λευκά τριμμένα 4 αβγά 175[...]
Πηγή: easykuzina.grΜίνι κέικ, πεντανόστιμα, αφράτα και καλοκαιρινά, με κυρίαρχη τη γεύση του φρέσκου ροδάκινου αλλά και της μαρμελάδας ροδάκινο. Θέλετε ένα γρήγορο σνακ ή κέικ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Φθινόπωρο είναι η εποχή του σταφυλιού και αυτό το ζουμερό κέικ, είναι «πραγματική απόλαυση»! Τι χρειαζόμαστε: 140 γρ. αμυγδαλόσκονη 140 ml ελαιόλαδο 140 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr170 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο (μεγάλου αυγού) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ΄ένα μπώλ... 1 1/2 ποτήρι αλεύρι 1/2 ποτήρι αμυγδαλόσκονη 1 κουταλάκι σόδα 1 κουταλιά κανέλα ΧΤΥΠΑΤΕ στο μίξερ... 2 αυγά 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 125 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. βούτυρο 1 βανίλια λίγο αλάτι ½ αβγό 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα Για τη γέμιση: 3 αχλάδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈτσι όπως το προτιμώ…απλό χωρίς γλάσο με θρεπτικά υλικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 ml ελαιόλαδο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 170 αλεύρι που φουσκώνει 1 κ.γ. baking[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σοκολατένιο μπισκότο,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤέλεια βασική συνταγή για αφράτο παντεσπάνι. Παντεσπάνι: (για 2 φέτες με τσέρκι 26 cm.) 150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρμ. ζάχαρη 6 αυγά χωριστά[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝ: 175 γρ. αμυγδαλόσκονη 75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη 40 γρ. λευκό κρασί 10 γρ. μέλι 2 ασπράδια αυγών ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για φόρμα ή ταψάκι 22-24 εκ.: Για τα φρούτα: 250 γρ.κατεψυγμένα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα σε κομμάτια, αν είναι φράουλες 1 βανίλια 3 κ.σ. ζάχαρη καστανή[...]
Πηγή: easykuzina.gr140 γρ. αμυγδαλόσκονη 30 γρ. σταγόνες σοκολάτας 40 γρ. ινδοκάρυδο 1/2 κ.γ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 75 γρ. καστανή ζάχαρη 1 αυγό 50 ml αραβοσιτέλαιο λίγες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχουμε και λέμε, λοιπόν. Η κλασική συνταγή για κέικ που μάλλον έχετε όλοι είναι μάλλον αυτή που αναγράφεται πάνω στις συσκευασίες των κέικ. Εγώ θα σας δώσω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr