Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Χθες ήταν μια φοβερά ζεστή μέρα, με βάση τα βορειοευρωπαϊκά δεδομένα, διότι με βάση τα ελληνικά δεδομένα, θα έλεγε κανείς πως είχε δροσιά. Κάποτε λοιπόν, μια[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια κρέμα για τις νεαρές φίλες, ηλικίας 16 - 22 χρονών και για όλους τους τύπους δέρματος. Σε αυτήν τη ηλικία το δέρμα δεν χρειάζεται πολλά, μόνο συντήρηση[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη σκόνη αμυγδάλου και την άχνη. Λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο μαζί με τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣαν οικογένεια μάλλον διανύουμε εποχή κέικ, αν και καλοκαιριάζει. Ίσως γιατί το συνδυάζουμε με μαρμελάδες αλλά και με παγωτά, με καφέδες αλλά και με[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε δύο εκδοχές… Σαν οικογένεια μάλλον διανύουμε εποχή κέικ αν και καλοκαιριάζει. Ίσως γιατί το συνδυάζουμε με μαρμελάδες αλλά και με παγωτά, με καφέδες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα πολύ αγαπημένο γλυκό με καταγωγή από τη γειτονική μας χώρα που το όνομά του έχει άμεση σχέση με τον τρόπο παρασκευής του (αν και όχι από την αρχή) μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια κρέμα για τις νεαρές φίλες, ηλικίας 16 - 22 χρονών και για όλους τους τύπους δέρματος. Σε αυτήν τη ηλικία το δέρμα δεν χρειάζεται πολλά, μόνο συντήρηση[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΧθες ήταν μια φοβερά ζεστή μέρα, με βάση τα βορειοευρωπαϊκά δεδομένα, διότι με βάση τα ελληνικά δεδομένα, θα έλεγε κανείς πως είχε δροσιά. Κάποτε λοιπόν, μια[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr12 cupcakes ψημένα και κρύα (όποια γεύση σας αρέσει) Για τα ζαχαρωμένα ροδοπέταλα 1 ασπράδι αυγού 12 ροδοπέταλα φυσικά όχι ανθοπωλείου - ραντισμένα 1/4 φλιτζ.[...]
Πηγή: argiro.grΟι νεράιδες τρελαίνονται για λιχουδιές! Ορίστε λοιπόν η πρώτη από τις συνταγές τους: Υλικά: 5 κούπες αμυγδαλόψυχα ασπρισμένη και αλεσμένη. (Παραδοσιακά, οι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕπειδή ξέρω ότι είσαι λάτρης του γλυκού και επειδή είμαι σίγουρη ότι έχεις εντάξει στην καθημερινή σου διατροφή τα ...λουλούδια και επίσης ξέρω ότι σου αρέσει[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grΥλικά (για 48 μπισκότα) 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φλ. αμύγδαλα αλεσμένα σε σκόνη ( δες σημείωση ), ¼ κουταλάκι μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕιναι πολυ ευκολο γλυκο, δροσερο, με ελαφρια γευση, διαιτητικο και οικονομικό Τι χρειαζόμαστε: 2 λιτρα γαλα - 8 κουπες 1 κουπα ρυζαλευρο ή νεσεστε 1/2 κουπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚανταΐφι Παραδοσιακό !!! Απόλυτη συνταγή για ένα επαγγελματικό και άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σας δείχνω 2 τρόπους εκτέλεσης και όλα τα μυστικά για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι τα αγαπημένα μου! Στιγμές χαλάρωσης με καφεδάκι, κουβεντούλα, περιοδικά και εφημερίδες. Αυτή τη φορά είπα να δώσω λίγο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑΠΟ ΤΗΝ Maria Kyrimlidou ΥΛΙΚΑ 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 100 μλ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 1 φακελακι μπλέικιν πάουντερ 2 βανίλιες 1/2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Χτυπάμε ελαφρά το βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού, το αλεύρι, το ροδόνερο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα πολύ αγαπημένο γλυκό με καταγωγή από τη γειτονική μας χώρα που το όνομά του έχει άμεση σχέση με τον τρόπο παρασκευής του (αν και όχι από την αρχή) μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr