Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 219 συνταγές
Είσαι στην πόλη: Η βασική σου επιθυμία μπαίνοντας είναι να σωριαστείς στον καναπέ, βγάζοντας ταυτοχρόνως τα παπούτσια σου (σπρώχοντας το ένα με το άλλο,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΛΥΚΌ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΠΟΎΖΙ !!!Πιο σκληρό τραγανό και αρωματικό καρπούζι δεν θα έχετε ξαναφάει ποτέ...!!! ΥΛΙΚΆ 1300 καρπούζι φλούδες 1300 ζάχαρη 2 κούπες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑφράτο, μυρωδάτο ,φίνο κέικ για όλες τις ώρες Του Αγίου Νικήτα σήμερα. Γιορτινή μέρα για πολλές περιοχές της Κρήτης αφού πολλά χωριά έχουν εκκλησιές και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝομίζω πως πάντα, τέτοια εποχή περίπου, εμφανίζομαι στο μπλογκ...προφανώς μαζί με τα σχολεία,τις πρώτες βροχές,τις πρώτες δροσιές, θέλω να νοιώσω πάλι οτι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια τη τάρτα 250 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη άχνη 2 αυγά 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα, καβουρδισμένο 1 πρέζα βανίλιας 10 ml[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 125 γρ. βούτυρο 60 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 250 γρ. αλεύρι 50 γρ. αμύγδαλα 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 5 ml ανθόνερο Για την[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) Για το παντεσπάνι 180 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι 150 ml γάλα 150 ml ελαιόλαδο 10 γρ. μπέικιν πάουντερ Για το σιρόπι 400 ml νερό Μισό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami200 γρ. φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος και έξτρα για σερβίρισμα 250 γρ. ζάχαρη καστανή 2 κ.γ. κορνφλάουρ 600 ml γάλα 3,5 % λιπαρά 600 ml γάλα εβαπορέ 4-5 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔεν είμαι του κυριακάτικου brunch. Είμαι του κυριακάτικου μεσημεριανού γεύματος. Άλλωστε γιατί παρακαλώ να συγχωνεύσω δυο γεύματα ενώ μπορώ να φάω πρωϊνό,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια το παντεσπάνι 2 φλ. αλεύρι φαρίνα 2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 6 κ.σ. κακάο 4 κ.γ. baking powder 2 φλ. νερό Για το σιρόπι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο, γευστικό, θρεπτικό, λαχταριστό, χορταστικό. Μια παραδοσιακή συνταγή πασπαλισμένη με μπόλικη κανέλα. Ακριβώς όπως κερνούσαν το ρυζόγαλο οι γιαγιάδες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μήλα 1/2 ποτήρι ζάχαρη λίγη κανέλλα αμυγδαλόκουννες Για το παντεσπάνι: 3 κρόκους ½ ποτήρι ζάχαρη 1/3 ποτήρι φυστικελαιο ½ ποτήρι γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια νόστιμη πίτα λαδιού με πολλά μυρωδικά . Πρόκειται για ένα λαϊκό έθιμο , σχετικά πρόσφατο , που έχει γίνει πλέον πανελλήνιο και ξεκίνησε από μια[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΛόγω απόστασης, είχα να δω την αδελφή μου τρεις μήνες περίπου. Είχαμε αποφασίσει από τα Χριστούγεννα, να περάσουμε τις Πασχαλινές διακοπές μαζί. Η αλήθεια[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.com3 1/2 φλ. αλεύρι χωριάτικο 3 1/2 φλ. αλεύρι φαρινάπ 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι 2 μέτριες πατάτες βρασμένες νερό χλιαρό Για το σιρόπι 6 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο γλυκό αυτό το φτιάχνουν μόνο στη Σκόπελο. Είναι αρκετά δύσκολο αλλά η γεύση του και η υφή του είναι ασυναγώνιστη. Παλιότερα που δεν υπήρχαν τα μίξερ, το[...]
Πηγή: greekmasa.grΕκμέκ με τσουρέκι Υπέροχο, ανάλαφρο επιδόρπιο από σιροπιασμένο τσουρέκι για κάθε περίσταση.. Το γλυκό μας περιλαμβάνει χειροποίητη κρέμα patisserie και αφράτη[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΡαφιόλες αμυγδάλου γλυκές από την Μονεμβάσια! Ένα παλιό γλυκό, τόσο παλιό όσο η …Μονεμβάσια!!! Υλικά Για την Ζύμη (Μεγάλη δόση): 1 κιλό αλεύρι απλό 3 αυγά[...]
Πηγή: greekmasa.gr