Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Αν με ρωτήσετε ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό του κουταλιού, χωρίς δεύτερη σκέψη θα σας πω το περγαμόντο!!!! Βέβαια και το βυσσινάκι, το νερατζάκι, το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 05/08/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Πουτίγκα Καρπουζιού Μια συνταγή για μια δροσερή Πουτίγκα Καρπουζιού, για τις ζεστές μέρες του[...]
Πηγή: sintayes.grΑπό το καρπούζι δεν πετάμε τίποτα! Συνήθως, βέβαια, έκανα γλυκό κουταλιού καρπούζι. Σας την έχω δείξει εδώ . Αυτή τη φορά όμως είπα να δοκιμάσω να κάνω[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΌπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΝεράντζι Οι φλούδες από περγαμόντο και από νεράτζι γίνονται υπέροχα γλυκά του κουταλιού. Είναι το μόνο γλυκό που είναι λίγο μπελαλίδικο, γιατί περνάμε μία μία[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚυδώνια κομπόστα 1 κιλό κυδώνια 4 ποτήρια νερό 500 γραμμάρια ζάχαρη 1 ξύλο κανέλλα 2 γαρύφαλα Κυδώνια μαρμελάδα 1 κιλό κυδώνια 1 κιλό ζάχαρη 1/2 κούπα νερό 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔεν μου αρέσει να πετάω φαγητά. Μου αρέσει να βρίσκω τρόπους να τα ανακυκλώνω και μου αρέσει ακόμα περισσότερο να βρίσκω τρόπους να εκμεταλλεύομαι όλα τα μέρη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι φλούδες από περγαμόντο και από νεράτζι γίνονται υπέροχα γλυκά του κουταλιού. Είναι το μόνο γλυκό που είναι λίγο μπελαλίδικο, γιατί περνάμε μία μία τις[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΝεράντζι Οι φλούδες από περγαμόντο και από νεράτζι γίνονται υπέροχα γλυκά του κουταλιού. Είναι το μόνο γλυκό που είναι λίγο μπελαλίδικο, γιατί περνάμε μία μία[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο γλυκό πορτοκάλι το πρωτόφαγα στο σπίτι της φίλης μου Κικής πριν από αρκετά χρόνια. Στο κτήμα τους έχουν πολλές πορτοκαλιές που κάνουν μεγάλα χοντρόφλουδα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα τζάνερα, τα πράσινα, σχεδόν σφαιρικά, κορόμηλα με την υπόξινη γεύση, γίνονται μια ιδιαίτερη μαρμελάδα με την προσθήκη πορτοκαλιού και λεμονιού. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή τη περίοδο ωριμάζουν τα μούσμουλα, να η ευκαιρία για μία πιο... ασυνήθιστη μαρμελάδα. Ιδιαίτερα εάν τα φρούτα έρχονται κατ’ ευθείαν από κάποιο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 κιλό μήλα (καθαρή ψίχα) 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 4 πορτοκάλια 600 γραμμάρια καρότα 2 κιλά ζάχαρη χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι 3 βανίλιες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΧρόνος Εκτέλεσης: 20-25 λεπτά Υλικά: 400 γρ. μέλι θυμαρίσιο 300 γρ. φυστίκι Αιγίνης ψίχα 100 γρ. σουσάμι 1 φλούδα ποστοκάλι 2 πρέζες κανέλα Εκτέλεση Βάζουμε τα[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤην φώτο και ιδέα για τα πορτοκαλάκια ζελέ την βρήκαμε εδώ sugarsoiree.deviantart.com sugarsoiree.deviantart.com Χρειαζόμαστε Ζελέ της αρεσκείας μας πορτοκάλια[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr14/3/16 Χαλβάς στο φούρνο για να μετατρέψουμε τον παραδοσιακό χαλβά του μπακάλη σε ένα εύκολο επιδόρπιο. Συστατικά 250gr. Χαλβάς σουσαμένιος 2 κουταλιές χυμός[...]
Πηγή: zannetcooks.com“Δεν έχω ακούσει κανέναν στην οικογένεια να την λέει Άννα. Αννούλα την λένε όλοι. Αδελφή του μπαμπά μου υπέροχη. Όταν ήμουν μικρή, αισθανόμουν ότι δεν[...]
Πηγή: bostanistas.gr