Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Από τα όχι πολύ γνωστά, ελαφριά σπιτικά λικέρ, με έντονο άρωμα και μπίτερ, μοναδική γεύση. Φτιάξτε το με το ξύσμα από τα νεράντζια , που φτιάχνετε γλυκό του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr10/8/15 Μαρμελάδα ντομάτα για ενήλικες. Μια διαφορετική μαρμελάδα που θα συνοδέψει τα πρωινά σας γεύματα αλλά όχι μόνο αυτά Συστατικά 10-12 μεγάλες ντομάτες 1[...]
Πηγή: zannetcooks.comΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα τελευταία χρόνια γίνεται χαμός με τα φρούτα του δάσους. Blueberries, rasberries, blackberries γενικά ό,τι είναι με κατάληξη berry θεωρείται super food[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠοτέ δεν ξέρω τί να κάνω με τα κεράσια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σε αλμυρά πιάτα, εκτός αν πρόκειται για μια σαλάτα σαν κι αυτή , και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτές τις μέρες : Έχω χρόνο να φτιάχνω πίτες , με σπιτικό φύλλο παρακαλώ . Ο Σ που τις λατρεύει, είναι εκστασιασμένος. Δεν χορταίνω να βλέπω Ολυμπιακούς και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια μαρμελάδα, με νόστιμα φρούτα της εποχής φτιάχνουμε σήμερα! Επειδή τις μαρμελάδες τις αγαπάμε πολύ στην οικογένειά μας, τις συμπεριλαμβάνω απαραιτήτως στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1500 γρ φράουλες 1000 γρ ζάχαρη (800 λευκή, 200 καστανή) 1/2 ματσάκι δυόσμο 1/2 ματσάκι μέντα 1/2 λεμόνι (χυμό κ λίγο ξύσμα) 1 κούπα φυσικό χυμο πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κοκτέιλ με βάση τα καλοκαιρινά φρούτα (δείτε και το Bellini) είναι δροσιστικά, έχουν τρομερή γεύση και κλείνουν το μάτι στις εντυπώσεις με τα ζωντανά τους[...]
Πηγή: pandespani.com