Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Το γεγονός ότι λατρεύω τα Χριστούγεννα νομίζω ότι δε χρειάζεται να το αναλύσω άλλο, το έχουμε τραβήξει τόσο πολύ το θέμα που όσοι έχουν διαβάσει τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣτο σπίτι μου φτιάχνονται πολλά κέικ. Τουλάχιστον ένα κάθε εβδομάδα. Σιγά την έκπληξη θα μου πείτε, δεν το είχαμε καταλάβει. Η έκπληξη αγαπημένοι μου είναι πως[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜία συνταγή της μαμάς από τα παλιά. Η αγαπημένη μου κατηγορία. Μια συνταγή που θυμίζει παιχνίδι, που μυρίζει βανίλια και κακάο, που γεμίζει όμορφα και[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤην πρώτη φορά που τις δοκίμασα ήταν εκεί ακριβώς που έπρεπε. Ήμουν αρκετά μικρή, αλλά είναι από τις γεύσεις που μου έχουν μείνει αξέχαστες. Τι ήταν όμως;[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια αυτή την ανάρτηση σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα τι θέλω να γράψω. Όχι όμως τόσο πολύ καιρό όσο μου πήρε να αποφασίσω να φτιάξω αυτό το blog. Από την πρώτη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔύσκολο σαββατοκύριακο, εύκολο γλυκάκι. Πάντα το να φτιάξω ένα κέικ μου φαινόταν φάρμακο για πολλά πράγματα. Έχεις νεύρα; Κλείσου στην κουζίνα, φτιάξε ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔεύτερο κέικ στο καπάκι; Ω ναι... Δεν είχα σκοπό, αλλά μόλις το δοκίμασα, ήξερα ότι αυτή τη συνταγή δεν μπορώ να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Ούτε και να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΞεκινάω να γράφω αυτή την ανάρτηση και σκέφτομαι: "να γράψω ότι είναι η αγαπημένη μου γεύση στα γλυκά, μετά τη σοκολάτα". Το σβήνω. Γιατί μπορεί να είναι η[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτό είναι το νέο αγαπημένο μου κέικ. Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να χαίρεται ένας άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι τέτοιο; Ναι, εντάξει, το καταλαβαίνω, είστε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, αυτός είναι τρόπος να ξεκινάει μία εβδομάδα. Είναι ηλιόλουστη; Το κίτρινο του ήλιου πηγαίνει σετ με το κίτρινο του λεμονιού. Είναι συννεφιασμένη, ή ακόμα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι επισήμως πια στο δεύτερο μισό του Μάρτη, αυτού του ατελείωτου μήνα, με τις ατελείωτες εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, και τα ατελείωτα νεύρα που αυτές[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ή μάλλον, όχι καλή, υπέροχη εβδομάδα, ηλιόλουστη και λαμπερή! Πώς αλλάζει όμως η διάθεσή μας όταν φτιάχνει ο καιρός...... Μια βόλτα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΉ καλύτερα, ατομικά brownies με "καρδιά" λευκής σοκολάτας, με λίγη ακόμα λιωμένη λευκή σοκολάτα από πάνω, και ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας από δίπλα, έτσι,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝομίζω ότι με την προηγούμενή μου ανάρτηση, τη μαρμελάδα σύκο "έκλεισε" κατά κάποιο τρόπο ο κύκλος με τις καλοκαιρινές συνταγές, και ανοίγει ένας άλλος, με πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι μετά από μία εβδομάδα (τουλάχιστον) γεμάτη καρδούλες, τριαντάφυλλα, ροζ και κόκκινο παντού, και σοκολάτα, αλλά πολύ σοκολάτα, ώρα να επιστρέψουμε στους[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτή η Δευτέρα είναι η αρχή μιας εβδομάδας που προβλέπεται δύσκολη και αρκετά κουραστική... Είναι επίσης το τέλος ενός σαββατοκύριακου που ήταν αρκετά[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο σαββατοκύριακο που μας πέρασε μας βρήκε οικογενειακώς στην πόλη των Γρεβενών, στα πεθερικά μου, που είχαμε καιρό να πάμε. Το είχαμε κανονίσει από καιρό,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι πάει και το 2013…. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν ήταν καλός αυτός ο χρόνος μαζί μου. Ξέρω ότι για πολύ κόσμο ήταν μια όχι και τόσο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grWorld baking day χθες, και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην το δω σαν μια ευκαιρία να ψήσω κάτι. Και μια και στα δικά μας έχει επικρατήσει ως η Παγκόσμια Ημέρα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓενικότερα, είμαι παιδί του καλοκαιριού. Σιγά το πρωτότυπο, θα μου πείτε. Και θα έχετε και δίκιο. Αλλά είμαι. Η ζέστη και η θάλασσα μου ταιριάζουν πολύ[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr