Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Αν η μαρμελάδα εσπεριδοειδών είναι η κορυφαία μαρμελάδα του χειμώνα, και η μαρμελάδα φράουλα η κορυφαία μαρμελάδα της άνοιξης, ποιά θα μπορούσε να έχει τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Παγωτό Φράουλας ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 95kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 15γρ. ΠΡΩΤΕΐΝΕΣ: 7γρ. ΛΙΠΟΣ: 3γρ. ΑΣΒΕΣΤΙΟ: 178mg ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 3 κρόκους αυγών 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚυριακάτικες γεύσεις ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 6 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 30 λεπτά (συν ψυγείο) Υλικά: 4 κρόκους αβγών 60 γρ. ζάχαρη 1 κ.σ. κακάο 250 m1 (1 ποτήρι[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥλικά για 4 μερίδες 2 φλ. γάλα 1,5% σε λιπαρά 2 βανιλιες 4 κρόκους αυγών 4κ.σ. γλυκαντικό 1φλ. κρέμα γάλακτος light Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μία μικρή κατσαρόλα το[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο, αρχαίο γλυκαντικό που παράγεται με το βράσιμο του μούστου, είναι πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Για αιώνες ήταν,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (για 5 μερίδες) ½ κιλό γιαούρτι (1,5% λιπαρά) 6-8 φράουλες (100 γρ.) 1 ροδάκινο (100 γρ.) 2 βερίκοκα (100 γρ.) 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού 50 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΆλλη ανάρτηση είχα ετοιμάσει και μάλιστα από λάθος την ανέβασα και μετά την διέγραψα. Ποιος ο λόγος; Μια φίλη μου έστειλε μερικά βίντεο που αξίζει τον κόπο να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν μιλάμε για αυγά, οι περισσότεροι από μας εννοούμε αυτά των πτηνών, κυρίως της κότας, και πολύ σπάνια της πάπιας, της χήνας, του ορτυκιού, ή της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grFramboise, raspeberry, σμέουρο, κόκκινο βατόμουρο ή όπως αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται αυτό το μικρούλικο κόκκινο φρουτάκι, είναι υπέροχο και πολύ νόστιμο!! [...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ιστορία του παγωτού μάς μεταφέρει σε μύθους και θρύλους μακρινούς, χαμένους στο πέρασμα των αιώνων, που είναι άκρως γοητευτικοί και ενδιαφέροντες. Τα[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr