Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Αυθεντικός πολίτικος σιμιγδαλένιος χαλβάς με γάλα – vegan συνταγή Ακόμη και αν δεν σου αρέσουν τα γλυκά, δύσκολα θα πεις όχι στον σιμιγδαλένιο χαλβά, όταν[...]
Πηγή: pandespani.comΑν σας αρέσουν οι γλυκές ντομάτες, σαρκώδεις, ζουμερές και αρωματικές, θα τις έχετε σίγουρα ευχαριστηθεί σε ντοματοσαλάτες κάθε είδους και ορεκτικά. Εδώ,[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό την μεριά της Πέρα Φαγητούπολης, οι συνοικίες είναι τεράστιες πιατέλες γεμάτες λουκουμάδες με πορτοκάλι και κάθε λογής γλυκό συστατικό. Κάθε συνοικία έχει[...]
Πηγή: pandespani.comΗμέρες καύσωνα και βρήκαμε το νοστιμότερο όπλο για να καταπολεμήσουμε την αποπνικτική θερμοκρασία. Ένα σούπερ δροσιστικό και σούπερ ελαφρύ γλυκό, χωρίς πολλές[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comκαρπουζόπιτα Μήλου Η καρπουζόπιτα εποπτεύει τα πρωινά και τα απογεύματα της Μήλου με την αρωματική της γλύκα. Λιτή, καλοκαιρινή λιχουδιά που απαντάται σε πολλά[...]
Πηγή: pandespani.comΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΜηλόπιτα που απαντάται στις ζαχαροπλαστικές επιδόσεις των παιδιών και των αμερικανοτραφών φίλων, αφού οι γαλλοτραφείς προτιμούν τις πιο εξελιγμένες τάρτες και[...]
Πηγή: pandespani.comΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Τα μαγαζιά με Frozen Yogurt είναι απ’ τις ελάχιστες κατηγορίες που αυξάνονται εκρηκτικά τα τελευταία δυο χρόνια στην Ελλάδα (μαζί με τα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σαρλότ με μήλο είναι μια κλασική συνταγή βρετανικού γλυκού με παράδοση που έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα. Λέγεται ότι το πιάτο πήρε το όνομά του από την[...]
Πηγή: pandespani.comκείμενο και φωτογραφίες: Ioli «Πασπαλισμένες με ζάχαρη και ζεστές, αποτελούν ένα εξαίσιο πιάτο. Έχουν μια χρυσή απόχρωση και σε δελεάζουν να τις φας. Λεπτές[...]
Πηγή: pandespani.com«Η νοστιμότερη και πιο απλή συνταγή για μπράουνις που δοκιμάσατε ποτέ»!!! Αυτά ακριβώς γράψαν οι φίλες του blog Anny και Άννα Μαρία και μας έστειλαν τη συνταγή[...]
Πηγή: pandespani.comRed velvet κέικ Παράδειγμα ζαχαροπλαστικής χημείας και απήχησης του έντονου χρωματισμού στο φαγητό, το κόκκινο βελούδινο ή Red velvet κέικ γνώρισε τρεις[...]
Πηγή: pandespani.comΤάρτα με μούρα, μαύρα ή άσπρα Τι μπορείς να φανταστείς για μια τάρτα με μούρα; Αν δεν έχεις ήδη μια προσωπική ―εντάξει, μαγειρική και γευστική εννοώ― συνεύρεση[...]
Πηγή: pandespani.com