Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Μια light εκδοχή σπιτικού παγωτού για όσους προσέχουν τη γραμμή τους ή αποφεύγουν τη ζάχαρη για λόγους υγείας. Αντί της φρουκτόζης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grTo κόμπλερ (cobbler) της συνταγής είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα σύκα που έχουν μαριναριστεί σε μπράντι, πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει[...]
Πηγή: caruso.grΠραγματικό παγωτό, όπως πρέπει να είναι, με φρέσκα υλικά! Στην Ελλάδα ονομάζουμε "παγωτό" όλα τα παγωμένα γλυκίσματα, τα οποία συνήθως είναι σεμιφρέντο. Οσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤάρτα με μούρα, μαύρα ή άσπρα Τι μπορείς να φανταστείς για μια τάρτα με μούρα; Αν δεν έχεις ήδη μια προσωπική ―εντάξει, μαγειρική και γευστική εννοώ― συνεύρεση[...]
Πηγή: pandespani.comΓλυκό που τρώγεται εξίσου ευχάριστα όλες τις ώρες και αποτελεί εξαιρετικό επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα. Συνοδεύει ιδανικά τον καφέ ή το τσάι. Επίσης, μπορείτε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό γλύκισμα δεν θα ήταν ποτέ ευκολότερο, όπως αυτές οι σπιτικές τρούφες φουντουκιού σε στυλ Ferrero Rocher. Είναι πραγματικά[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςκαρπουζόπιτα Μήλου Η καρπουζόπιτα εποπτεύει τα πρωινά και τα απογεύματα της Μήλου με την αρωματική της γλύκα. Λιτή, καλοκαιρινή λιχουδιά που απαντάται σε πολλά[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Πόσο καιρό έχω να κάνω κέικ!!! Με τα κέικς έχω μια σχέση πάθους! Ένα κέικ είναι πάντα ένα υπέροχο συνοδευτικό για το καφεδάκι,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι η κλασσική εποχή του χρόνου που σχεδόν όλοι οι λάτρεις των φουρνιστών γλυκών φτιάχνουν μια μηλόπιτα. Τα μεθυστικά αρώματα του μήλου μαζί με την κανέλα[...]
Πηγή: cookika.comΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Πόσο καιρό έχω να κάνω κέικ!!! Με τα κέικς έχω μια σχέση πάθους! Ένα κέικ είναι πάντα ένα υπέροχο συνοδευτικό για το καφεδάκι,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grTo Cobbler (κόμπλερ) είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει ψηθεί στο φούρνο. Η ζύμη ψήνεται και φουσκώνει,[...]
Πηγή: caruso.grΜία από τις πρώτες δοκιμές μου στη κουζίνα ήταν αυτή η μηλόπιτα,την οποία ποτέ δεν κατάφερα να κάνω σάντουιτς-όλα άνω κάτω κατέληγαν στο ταψί-έως φέτος που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα πραγματικά αφράτο και γευστικό κέικ με εξωτικές νότες ανανά και καρύδας που μοσχοβολάει βούτυρο και σοκολάτα. Για τον καφέ ή το τσάι, για να ξεκινήσει[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτο εστιατόριό μου, το Casserole στο Γέρακα, για τη συγκεκριμένη περίοδο γεννήθηκε πριν λίγες εβδομάδες η ανάγκη να έχουμε ένα νηστίσιμο γλυκό. Ήθελα κάτι που[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 2 φακελάκια τσάι με άρωμα (όποιο άρωμα θέλετε) 500 ml νερό 6 κρόκοι αυγών 200 γραμμάρια ζάχαρη καστανή ή κρυσταλλική 4 κουταλιές της σούπας μέλι 500[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι της φίλης μου της Manu από τη Γερμανία. Πρόκειται για Appfestrudel και είναι ότι πρέπει για ένα πρωτοχρονιάτικο πρωϊνό ή είναι τσάι με[...]
Πηγή: cookpad.com/gr13 Απριλίου 2016 Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουν οι φυτοφάγοι που ζουν στην Ελλάδα είναι ότι, εξαιτίας των νηστειών αλλά και της μεσογειακής διατροφής,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΗ μηλόπιτα είναι ίσως το πιο δημοφιλές σπιτικό επιδόρπιο σε όλο τον Δυτικό κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα που συνηθίζει να εξαιρεί εαυτόν από παγκόσμιους κανόνες.[...]
Πηγή: caruso.grΌχι δεν σας ξέχασα. Ήμουν εκτός Μονάχου λόγω δουλειάς. Σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, με φαγητό 150 φορές την ημέρα και περιτριγυρισμένη μόνο από την άγρια[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr