Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ποιος αντιστέκεται στο υπέροχο άρωμα της φράουλας... Υπέροχο αρωματικό γλυκό κουταλιού φράουλα. Μαριναρισμένες με ούζο, τσίπουρο, και βανίλια Μαδαγασκάρης.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕνα ελαφρύ γλυκό από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 8 άτομα Για την ινδοκαρυδόπιτα: 250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι το γλυκό, που η γιαγιά μου και η μαμά μου, έφτιαχναν πάντα στις γιορτές, την δεκαετία ᾿80 και που υπήρξε το «σήμα κατατεθέν» εκείνης της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜετά τα μελομακάρονα τις γιορτές, έρχονται οι παραδοσιακές δίπλες να γλυκάνουν τον ουρανίσκο σας! Ιδανικές για κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: Για 1 φύλλο: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την κ. Σοφία Τσιμπίδη. Η κ. Τσιμπίδη η οποία κατάγεται από το Αλιβέρι και ζει στη Σκάλα Λακωνίας μας έδωσε αυτή την υπέροχη συνταγή για παραδοσιακές δίπλες[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΌταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα, εκτός από κουραμπιέδες και μελομακάρονα , στο μυαλό μας έρχονται και οι δίπλες. Τραγανές, αφράτες, βουτηγμένες σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα Χριστούγεννα, είναι η εποχή με τα περισσότερα και πιο ωραία γλυκά. Η παράδοση θέλει να φτιάχνουμε κουραμπιέδες , μελομακάρονα , και φυσικά τραγανές,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάθε Χριστούγεννα οι δίπλες δεν λείπουν από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της μαμάς. Μαζί με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες κάνουν το τέλειο ζευγάρι,για[...]
Πηγή: ediva.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔίπλες εύκολες μελωμένες ...Λιώνουν στο στόμα εύκολες και για αρχάριες !!! ΥΛΙΚΑ ζύμης 180 γρ.ηλιελαιο (1 ποτήρι νερού) 200 γρ.γαλα(1 ποτήρι νερού) 240 νερό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (για τη ζύμη): 5 αβγά 5 κουτ. γλυκού λάδι 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη 1 φλυτζανάκι του καφέ ουίσκι ή ούζο ¾ του κιλού περίπου αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: greekcook.gr