Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Υλικά Σπορέλαιο για τηγάνισμα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 φλυτζάνια του τσαγιού Σιμιγδάλι ψιλό 1 φλυτζάνι του τσαγιού Χυμό[...]
Πηγή: chefoulis.grΖύμη για φύλλο: 1 κ. αλεύρι 3 αυγά αλάτι 2 κουτ. βούτυρο 1 ποτήρι του κρασιού ούζο 1 ποτήρι του κρασιού σπορέλαιο 1 ποτήρι του κρασιού ρετσίνα ένα μπολ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για ένα μέτριο ταψί Για το Ρεβανί 5 αυγά 1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι 2 κούπες ζάχαρη 6 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο τριμμένο Ξύσμα από ένα πορτοκάλι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Ξέρετε ότι το γιαούρτι είναι μία από τις αρχαιότερες τροφές; Ο Ηρόδοτος (5ος π.χ. αιώνας) αλλά και ο περίφημος γιατρός του[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grη επιστροφή στο σπίτι μετά την εξόρμηση μου στην λαϊκή αγορά με βρίσκει με υπέροχα λαχανικά και με γευστικότατα, κατακόκκινα σαγκουίνια. κι εκεί που έσπαγα το[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.gr5 συνταγές για χαλβάδες που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο Είτε με σιμιγδάλι, είτε με ταχίνι ή με... νεσιστέ (σημ. ο νεσιστές είναι το άμυλο του σιταριού, από το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟρίστε μια τέλεια ιδέα για εναλλακτικο σοκολατακι που έκανε σίγουρα τα παιδιά μου πιστούς οπαδούς του κλασικού χαλβά ενω μέχρι σήμερα δεν ήθελαν ούτε[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΘυμάμαι να είμαι 14 χρόνων όταν με χτύπησε η λόξα για τις οικογενειακές μου ρίζες. Αστείο το ξέρω να προσπαθώ να πάω όλο και πιο πίσω, ρωτώντας όσα θυμάται,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grComments are closed. Ο χαλβάς κατσαρόλας είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που μπορεί να πάρει πολλές τροποποιήσεις. Σήμερα τον έφτιαξα με πετιμέζι, καρύδια και[...]
Πηγή: kopiaste.info½ κούπα κινόα πλυμένη καλά 1 κούπα νερό ½ κούπα βρώμη ¾ κούπας τριμμένη καρύδα χωρισμένη σε ¼ της κούπας και ½ κούπα 1 κούπα γάλα αμυγδάλου 1 αυγό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι 1 κ.σ. στέβια sweete 200 ml χυμό ανανά Για το κέικ 330 γρ. ανανά σε φέτες 200 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ξινόγαλο 3 αυγά 3 κ.σ. στέβια sweete[...]
Πηγή: megatv.com/cookVoila και το συνοδευτικό του καφέ του Κυριακάτικου τραπεζώματος. Μια και διανύουμε περίοδο νηστείας δε γινόταν να μην κάνω μια ανάρτηση για τους φίλους μας που[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕκλεράκια αλλιώτικα από τ'αλλα... με γέμιση κρέμα καραμέλας. Απολαύστε τα με το υπέροχο άρωμα της καραμέλας. Οι φώτο είναι ενδεικτικές. Υλικά: για 50 εκλεράκια[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr1 φλιτζάνι Ζάχαρη 3 αυγά θερμοκρασία δωματίου 1/2 φλ σπορελαιο 1 σφηνάκι λικέρ λεμόνι ή σιρόπι λεμονιού 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 λεμόνι, το ξύσμα Λιγο τζίντζερ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ Πολλοί από εσάς έχετε καταλάβει πόσο γλυκατζού είμαι αλλά και την προσπάθεια που κάνω να φτιάχνω γλυκά με ελάχιστη έως και[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικά (για 2 άτομα): 2 ζαχαρούχα εβαπορέ γάλατα(τα μικρα) 200 γρ. φυστίκια 50 γρ. αμύγδαλα 50 γρ. καρύδια 100 γρ. κρέμα ζαχαροπλαστικής 2 μπανάνες 50[...]
Πηγή: greekcook.grΤα τέλεια σοκολατάκια για παιδικό πάρτυ, πολύ μαλακά για τα παιδιά, με φανταστική γέμιση ένα ολόκληρο κερασάκι γλυκό του κουταλιού . Το μόνο κακό που έχουν για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr300 γρ αλεύρι γ.ο.χ 1,5 κ.γ. μπέικιν 60 γρ. αμύγδαλα ωμά με τη φλούδα Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 κ.γ σιρόπι βανίλιας 1/2 κ.γ. σιρόπι πικραμύγδαλο 5 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Σπορέλαιο 5 φλυτζάνια του τσαγιού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 6 φλυτζάνια του τσαγιού Γιαούρτι στραγγιστό 2 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. μέτρια[...]
Πηγή: chefoulis.gr230 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ. αλεύρι μαλακό 40 γρ. κακάο 2 κουταλάκια γλυκού κανέλλα τριμμένη 2/4 κ.γ γαρύφαλλο τριμμένο 3 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 7 αβγά 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνήμερα του Αγίου Δημητρίου και ενώ όλη η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο της φτιάχνουμε ένα ανατολίτικο γλυκό, τα Σεκέρ Παρέ, ένα λαχταριστό αλλά όχι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr