καριοκες βεφας αλεξιαδου | σνιτσελ χοιρινό τηγανιτο αργυρω | τυροψωμο δρισκας | μικρα κεκακια αργυρω | φαβα σαντορινης αργυρω | κασεροπιτακια αργυρω | αραβικες πιτες με τονο | γλυκο με βαση μωσαικο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα - Σιροπιαστο

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

κέικ λεμόνι, ζουμερό και μυρωδάτο -[...]

Λεμονάτη γεύση, υγρό άρωμα φρούτου στο στόμα και στη μύτη, ζουμερή σπογγώδης υφή και μια υπόξινη υποψία σε γλυκό κέικ. Αν σας αρέσει το κίτρινο, τα λεμόνια,[...]

Πηγή: pandespani.com

τάρτα λεμονιού… η περίεργη (γλυκιά) κίτρινη -[...]

τάρτα λεμονιού I’m a sweet eater. I love lemon pie and sweet potato pie.Claude Williams When life hands you lemons, make lemonade. Then, find someone whose[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα ντομάτας με kirsch - Pandespani.com

Με την τωρινή εμφάνιση του pandespani και τις ντομάτες πάνω και μέσα στη συνταγή λίγο λείπει απ’ την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε τεράστια ντοματoπισίνα, κόκκινη[...]

Πηγή: pandespani.com
κλαφουτί με μεθυσμένα σύκα - Pandespani.com

Το κλαφουτί (clafoutis) είναι μια παραδοσιακή συνταγή γαλλικού γλυκού, απ’ την περιοχή της Limoges. Η κλασική εκδοχή κλαφουτί γίνεται με κεράσια που μάλιστα[...]

Πηγή: pandespani.com
ποιός φοβάται τα 100 σοκολατένια muffins? -[...]

μάφιν με σοκολάτα Πόσα γοητρόνια (*) μπορεί να κρύβονται σ’ ένα muffing top και τί είδους? Ο αυστραλέζικος όρος επινοήθηκε για να χαρακτηρίσει υποτιμητικά το[...]

Πηγή: pandespani.com
πικάντικο σορμπέ με φράουλες και τσίλι -[...]

Ο συνδυασμός της φράουλας με την καυτερή πιπεριά (τσίλι) μπορεί να σας φαίνεται αλλόκοτος, αλλά σας προκαλώ να τον δοκιμάσετε! Η ισορροπία ανάμεσα στο γλυκό[...]

Πηγή: pandespani.com
γρανίτα καφέ: o espresso κρυσταλλικός -[...]

Στη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]

Πηγή: pandespani.com
γρανίτα καφέ: o espresso κρυσταλλικός

Στη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]

Πηγή: pandespani.com
γλυκό κυδώνι στη γάστρα - της φωτιάς -[...]

Με χνουδωτά, αρρενωπά κυδώνια, φρεσκοκομμένα απ’ την κυδωνιά –όπως θα απαντούσε ο Σταυρίδης στον Γκιωνάκη όταν η ερώτηση ήταν «πορτοκαλάδα θέτε από[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα ροδάκινο σε 30 λεπτά: το express της[...]

μαρμελάδα ροδάκινο σε 30 λεπτά Το μήλο απ την Περσία όπως αποκαλείται το ροδάκινο (Prunus persica) έχει έρθει (με βαπόρι όπως λέει το άσμα) απ’ την Κίνα. Τα[...]

Πηγή: pandespani.com
δαμάσκηνα με σοκολάτα λευκή και vinsanto -[...]

Μάλλον όλες οι μαμάδες περνούν την φάση του γλυκού με τα δαμάσκηνα που τα γεμίζουν με καρύδι και τα σερβίρουν μέσα στο αρωματισμένο με γαρύφαλλα και κανέλα[...]

Πηγή: pandespani.com
μελαχρινή καρυδόπιτα & παγωτό βανίλια με[...]

Μελαχρινή ή καρυδόπιτα; Ή μελαχρινή καρυδόπιτα; Μιλάμε για το ίδιο μελαψό, αρωματικό, επίπεδο κέικ με καρύδια και μπαχαρικά, που ποτίζεται με ζαχαρένιο[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα βερίκοκο κατευθείαν απ΄ τον παράδεισο[...]

’Η γλυκιά μαρμελάδα βερίκοκο θα ονειρεύεται εσαεί την ψηλότερη θέση στο βάθρο των μαρμελάδων κι ας την διεκδικεί ανέκαθεν με ήπιο τρόπο. Το βερίκοκο (ή[...]

Πηγή: pandespani.com
τάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας &[...]

τάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]

Πηγή: pandespani.com
καραμελωμένο κέικ με χουρμάδες: απλώς[...]

To στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]

Πηγή: pandespani.com
ρυζόγαλο αρωματικό της παράδοσης & του[...]

Ρυζόγαλο με κάρδαμο και κανέλα Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν[...]

Πηγή: pandespani.com
μηλόπιτα ανοιχτή με ...έτοιμο το σύμπαν -[...]

“If you want to make an apple pie from scratch, you must first create the universe.” Το απόφθεγμα αυτό «Αν θέλεις να φτιάξεις μια μηλόπιτα απ’ το μηδέν,[...]

Πηγή: pandespani.com
Σορμπέ φράουλα: γευστικό statement -[...]

Το πιο απολαυστικό σορμπέ φράουλα που έχω φάει, το κάνει ο φίλος μου ο Νάκης και αρκετές φορές το καλοκαίρι ήμουν με μεγάλη χαρά παρέα στην κουζίνα, όσο το[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα φράουλα -lady marmalade -[...]

Κόκκινη, γλυκιά και ζουμερή η μαρμελάδα φράουλα θυμίζει θηλυκό που αποπλανεί κι αναστατώνει. Άπιστη, πάει από ψωμί σε φρυγανιά κι άλλοτε σε κρουασάν ή σε[...]

Πηγή: pandespani.com
Κρέμα καραμελέ πορτοκάλι με φρουτοσαλάτα[...]

Η κλασική καραμελέ με ένα τουίστ γεύσης πορτοκαλιού, σερβιρισμένη με φρουτοσαλάτα. Προετοιμασία: Η κρέμα καραμελέ πρέπει να γίνει μία μέρα πριν. Η[...]

Πηγή: pandespani.com
τα μελομακάρονα της Ελένης  - Pandespani.com

Καθυστερημένα μάλλον, έρχεται η συνταγή με τα μοναδικά σπιτικά μελομακάρονα που φάγαμε φέτος από τα χεράκια της κυρίας Ελένης. Είχε έρθει εκείνη τη μέρα με ένα[...]

Πηγή: pandespani.com
τιραμινανά: τιραμισού με ανανά - Pandespani.com

Δροσερό εξ ορισμού και απίστευτα φίνο, το τιραμισού με ανανά είναι εκπληκτικό σε γεύση, αρκούντως ελαφρύ ως αίσθηση και απίστευτα εθιστικό. Μετά το ορίτζιναλ[...]

Πηγή: pandespani.com
κάστανο γλυκό του κουταλιού και του βάζου -[...]

Ένας από τους πιο νόστιμους χειμωνιάτικους καρπούς, αυτός της αιωνόβιας καστανιάς ανεβάζει την παραδοσιακή ελληνική ζαχαροπλαστική στα ύψη με το εκπληκτικό[...]

Πηγή: pandespani.com
αυγά σύννεφα γιγάντικα, πουπουλένια -[...]

Τα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy