Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Υλικά: Για 6-8 άτομα 60 κεράσια μαρασκίνο με τα κοτσανάκια τους 3 κουταλιές βούτυρο, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι καλαμποκιού[...]
Πηγή: sidagi.gr17 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά, που λόγω και του χαμηλού κόστους του έχει μεγαλώσει γενιές και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤο σημερινό μας κέικ είναι πλούσιο και με ωραία υλικά. Το σιρόπι από γλυκό του κουταλιού, του δίνει το μεγαλύτερο μέρος της γλυκαντικής ουσίας που χρειάζεται.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια 8-10 άτομα 20 φράουλες σκληρές 3 κουταλιές βούτυρο, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι καλαμποκιού 2 κούπες κοσκινισμένη ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.gr5 συνταγές για γλυκά με σιμιγδάλι Το σιμιγδάλι είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής ελληνικής ζαχαροπλαστικής (βλέπε: χαλβά και μελομακάρονα), καθώς[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠέρασαν σχεδόν δυο εβδομάδες από την τελευταία δημοσίευση και ακόμα δεν κατάφερα να μπω στην κουζίνα για να φτιάξω μια νέα συνταγή η μια παλιά και δοκιμασμένη.[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΊσως στο βάθος ενός ντουλαπιού σας έχει απομείνει ξεχασμένο ένα βαζάκι γλυκό κ ουταλιού δαμάσκηνο ή μήλο ή βερύκοκο. Μην περιμένετε να τα αξιοποιήσετε στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧρειαζόμαστε 1 ετοιμο κέικ της επιλογής σας Μερέντα Θρυμματίζουμε το κέικ και ανακατεύουμε με την μερέντα να γίνει ένα μείγμα. Τοποθετούμε σε καλούπια[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1 συσκευασία γάλα εβαπορέ των 340 γραμμαρίων 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 3/4 φλιτζανιού ελαφρύ σιρόπι καλαμποκιού[...]
Πηγή: sidagi.gr''Sacher-Torte'', το πιο διάσημο Αυστριακό Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Χρόνος Προετοιμασίας : 60' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠλησιάζει λοιπόν αυτή η μέρα των ερωτευμένων,,, αυτό που θυμάμαι είναι ότι ποτέ δεν γιόρτασα αυτή την ημέρα, ενώ στα παιδικά μου χρόνια όταν και ξεκίνησε να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά φράουλα | ξινόγαλα | γάλα Διαφημίσεις 1 ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 1 ¼ φλιτζανιού κρέμα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά 3 φλιτζάνι αλεύρι 3/4 κουταλάκι του γλυκού Baking Powder 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλιτζάνι μαλακωμένο βούτυρο 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 αυγό 1 κουταλιά[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ Μας είχα λείψει οι μηλόπιτες και τώρα που έχει και πάλι φρέσκα και λαχταριστά μηλαράκια, συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο cheesecake το έχουμε λατρέψει μικροί και μεγάλοι και έχουμε δει αμέτρητες παραλλαγές του και με διάφορες γεύσεις, μιας και μπορείς να χρησιμοποιήσεις[...]
Πηγή: ediva.grΓια τη ζύμη 2 ποτ. ελαφρύ ελαιόλαδο 1 ποτ. ζάχαρη 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι 1/2 ποτ. drambuie 1 κουτ. γλυκ. τζίντζερ σκόνη 2 κουτ. γλυκ. σόδα 2 κουτ. γλυκ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για το παγωτό 2 φλιτζάνια (450 g) τυρί μασκαρπόνε 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 2/3 φλιτζάνι (130 γραμμάρια)[...]
Πηγή: sidagi.grΜέχρι σήμερα δεν έβρισκα καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα πεκάν και στα καρύδια που χρησιμοποιούμε εμείς. Γιατί να χρησιμοποιήσω πεκάν, όταν μάλιστα τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr