Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Το παγωτό πορτοκάλι, είναι γεύση μάλλον ασυνήθιστη στην Ελλάδα. Στην Ιταλία είναι σίγουρα πιο δημοφιλές και αποτελεί μια απο τις πιο παλιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 20 σφηνάκια: Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 βανίλια 1 μπέικιν 1 κ.σ. ξύσμα λεμόνι για το σιρόπι χρησιμοποίησα το σιρόπι[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΥλικά για στενόμακρη φόρμα 30χ10: 250 γρ. μαργαρίνη 200 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα 200 ml ζαχαρούχο γάλα 200 γρ. μπισκότα βουτύρου 100 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: easykuzina.grΛατρεύω το μάνγκο! Είναι δροσερό, εξωτικό, με ιδιαίτερη γεύση και μυρωδιά και μου θυμίζει ταξίδια σε μακρινές παραλίες... εκτός του ότι μου θυμίζει ένα ταξίδι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌσο αφορά τα υγιεινά σπιτικά παγωμένα επιδόρπια, οι γρανίτες είναι μόνο η αρχή. Από παγωτά μέχρι κεκάκια με 30 μόνο θερμίδες, υπάρχουν πολλοί τρόποι να[...]
Πηγή: ediva.grΤο Τσιζκέικ είναι ένα από τα ευκολότερα επιδόρπια, τα οποία μπορούμε να κάνουμε χωρίς τη χρήση της ζάχαρης αλλά με κάποιο υποκατάστατό της. Η ζάχαρη δεν είναι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠροσαρμοσμένη Συνταγή της σοκολατερίας Chococo στο Λονδίνο Υλικά Για τα σουδάκια (20 μικρά σουδάκια) 1/2 κούπα αλέυρι 1/2 κουταλάκι baking powder 1 κουταλιά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια να είναι κάτι ενδιαφέρον στο σημερινό κόσμο του φαγητού, πρέπει να περιέχει είκοσι διαφορετικά υλικά, συχνά ακριβά και ενίοτε δυσεύρετα. Αυτό ισχύει τόσο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr1 λίτρο γάλα 3,5 % 10 κρόκοι αυγών 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 πρέζες αλάτι 90 γρ. κρέμα γάλακτος 30 γρ. ελαφρώς σπασμένους κόκκους καφέ (espresso) 50-60 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com