Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΈχει υποβληθεί από fabiulus Τετάρτη, 22/10/14 Υλικά1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη2 φλιτζάνια τον τσαγιού αλεύρι πού φουσκώνει4[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα γλυκάκι με φρυγανιές και ζελέ, που όλοι λίγο πολύ το ξέρετε, ένα δροσερό γλυκάκι ψυγείου που θυμίζει μαμά!! Το φτιάχνουμε με όποια γεύση ζελέ προτιμάμε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜεταφέρω μερικές συνταγές για κουλουράκια και γλυκά όπως είναι γραμμένες στο τετράδιο.. Να έχετε υπ' όψη σας ότι: 1 δράμι = 3,2 γρ. 10 δράμια =32 γρ 100 δράμια[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΈνα πολύ εύκολο , δροσερό και γρήγορο γλυκό Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 1 φλιτζάνι βούτυρο αγνό λιωμένο Για το σιρόπι: 3 κούπες ζάχαρη 2,5 κούπες νερό χυμό[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΜικρά χαριτωμένα τρουφάκια με γεύση λευκής σοκολάτας και πορτοκαλιού, πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη. Στο εσωτερικό τους μάς περιμένει μια έκπληξη, μια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥπάρχουν γύρω μας άφθονες εναλλακτικές για να καταργήσουμε πλήρως τη ζάχαρη από τη διατροφή μας και να την αντικαταστήσουμε με άλλα, πιο υγιεινά προϊόντα.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση βασίζεται σε μία συνταγή που είδα πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα παλιά τεύχη από τις "Γλυκές Ιστορίες" (τεύχος 23, σελίδα 85). Η συνταγή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜπαμπάς με ρούμιΣυστατικά Για την ζύμη: 250γρ αλέυρι 10γρ μαγιά 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 75γρ βούτυρο λιωμένο 1 κρόκος[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΜπαμπαδάκια εύκολα με παντεσπάνι | Μπαμπάδες ΧΩΡΙΣ μαγιά Στην κλασική ζαχαροπλαστική οι μπαμπάδες ή αλλιώς "σαβαρέν" παρουσιάζονται ως ένα επιδόρπιο πολύ[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΈνα ελαφρύ γλυκό είναι πάντα ευπρόσδεκτο, για να γλυκαθούμε είτε το χρησιμοποιήσουμε ως επιδόρπιο μετά από ένα ωραίο γεύμα, είτε σαν δροσερή γλυκιά νότα, μέσα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr