Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΣήμερα έχει γιορτή η καλή μου θεία, η Όλγα... Κατόπιν δικής της επιθυμίας της ετοίμασα ένα νοστιμότατο και εύκολο παγωτό για να κεράσει απόψε τους φίλους[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΘυμάστε το σοκολατένιο κέικ-παντεσπάνι, που σας είχαμε δείξει παλιότερα εδώ ?? Είχα πει τότε ότι εκτός από παντεσπάνι, μπορεί να προσφερθεί και ως ένα πλούσιο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 1/3 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 1/3 κούπα βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 1 1/2 κούπες αλεύρι 1 αυγά 1 βανίλια ξύσμα από ένα λεμόνι 1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΦαίνεται πως μπαίνουμε πια για τα καλά στην τελική ευθεία ή καλύτερα στην μεγάλη προ Χριστουγέννων εποχή, καθώς έχει επιμηκυνθεί πια ο χρόνος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αυγά 7 τεμ. χωριστά κρόκοι - ασπράδια Γάλα 9[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Βούτυρο 250 γρ ελαφρώς λιωμένο Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 500 γρ Baking powder 1 κουταλάκι γλυκού Αυγά 4 τεμ Γάλα 1 ποτήρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Περγαμόντο 8-10 τεμάχια Ζάχαρη 1200 γρ Χυμός λεμονιού ή γλυκόζη από ένα λεμόνι ή τρεις κουταλιές της σούπας γλυκόζη Νερό 4 φλυτζάνια τσαγιού Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΑπό την κ. Σοφία Τσιμπίδη. Η κ. Τσιμπίδη η οποία κατάγεται από το Αλιβέρι και ζει στη Σκάλα Λακωνίας μας έδωσε αυτή την υπέροχη συνταγή για παραδοσιακές δίπλες[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΕυωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΔεν είναι μπουγάτσα. Δεν είναι γαλακτομπούρεκο. Είναι η Σουλτάνα η μοναδική. Την διαφορά σ' αυτό το γλυκό την κάνει το ξύσμα περγαμόντου !!!!! ΥΛΙΚΑ 3[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤης μαμάς.. Υλικά: 1 κιλό περγαμόντο 1200 γρ ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 κουταλάκι γλυκόζη 1 κουταλάκι ξινό Εκτέλεση: 1. Τρίβουμε με τον τρίφτη(στη μικρή σκάλα)[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΓλυκό περγαμόντο 12 κομμάτια περγαμόντο Το βάρος από τις φλούδες μετά από ξεπίκρισμα ήταν 1500 γραμμάρια 3 κιλά ζάχαρη 3 λίτρα νερό 2 λεμόνια το χυμό Εκτέλεση[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 2 πορτοκάλια 2 περγαμόντα 2 γκρεϊπφρουτ λίγο τζίντζερ 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε τα[...]
Πηγή: megatv.com/cook