Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Το γουακαμόλε όλο και περισσότερο το ακούω να συζητιέται, με το αβοκάντο εντελώς μέσα στη διατροφική μόδα και καθώς έχουμε πια εξοικειωθεί με το Μεξικάνικο[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grΈνα φρούτο που ίσως να μην το προτιμούν οι περισσότεροι, αλλά αξίζει να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στο τραπέζι μας! Το αβοκάντο ανακαλύφθηκε στο Μεξικό[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο αβοκάντο είναι ένα φρούτο (γιατί περί φρούτου πρόκειται, και όχι λαχανικού), το οποίο οι ειδικοί επιστήμονες εκθειάζουν για τη διατροφική του αξία! Γι' αυτό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com27/2/15 Γλυκόξινο dressing αβοκάντο για λαχταριστές και πλούσιες σαλάτες, χωρίς τις επιπλέον θερμίδες. Συστατικά Χυμό από 1 lime ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός[...]
Πηγή: zannetcooks.comΔεν ξέρω γιατί αλλά ο καπνιστός σολομός πάντα μου θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι αυτό το κάτι τι που είναι ωραία να βρίσκεται στο τραπέζι όταν ανοίξετε το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια από τις πρώτες αναρτήσεις που είχαμε κάνει στο blog μας ήταν το μεξικάνικο guacamole , ένα διάσημο ντιπ από αβοκάντο που στη βασική του εκδοχή περιλαμβάνει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠασίγνωστη και πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη σάλτσα, με βάση το αβοκάντο. Υπέροχο συνοδευτικό για τα μπιφτεκάκια ή τα κρεατικά μας. Ακόμη συνοδεύει πεντανόστιμα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠλήρες γιορταστικό vegetarian ή/και vegan μενού χωρίς κρέας Μενού χωρίς κρέας οποιασδήποτε απόχρωσης, ηλικίας και γεύσης. Με υπερνόστιμα πιάτα, ορεκτικά στο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο guacamole, ένα συνοδευτικό ντιπ από αβοκάντο σχεδόν ποτέ δε λείπει από το τραπέζι ενός μεξικάνικου γεύματος. Είναι για τους Μεξικάνους ότι είναι το τζατζίκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά (για 6 σουβλάκια) 750 γρ. χοντρές φέτες ξιφία χωρίς την πέτσα 4 μέτρια κρεμμύδια 2 κίτρινες πιπεριές 2 μαραθόριζες (φινόκιο) 1 κ.γ. θυμάρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami