Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Το σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν στη θέση του ρυζιού σε πολλά φαγητά. Για παράδειγμα, στους ντολμάδες και στα γεμιστά έβαζαν χόντρο αντί ρύζι, ή μείγμα χόντρου και ρ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cretangastronomy.gr
Υλικα Συνταγης
- ντομάτα
- κρεμμύδι
- λάδι
- μελιτζάνα
- πατάτα
- αυγό
- χοιρινό
- κοτοπουλο
- κολοκυθάκι
- ρύζι
- λάχανο
- κατσίκι
- πλιγούρι
- σιτάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΝαι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- Με μοσχάριΟχι
- Με χοιρινόΝαι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΝαι
- Με κουνέλιΟχι
- VeganΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Ναι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cretangastronomy.gr
Υλικα Συνταγης
- ντομάτα
- κρεμμύδι
- λάδι
- μελιτζάνα
- πατάτα
- αυγό
- χοιρινό
- κοτοπουλο
- κολοκυθάκι
- ρύζι
- λάχανο
- κατσίκι
- πλιγούρι
- σιτάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy