Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Όπως μαρτυρά και το όνομά του, αυτό το γλυκό γεννήθηκε στο νησί Κάπρι. Ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία κέικ όπου δεν χρησιμοποιείται αλεύρι αλλά αμύγδαλο σε σκόνη. Τέτοια κέικ απαντώνται τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ιταλία. Η μαλακή υφή τους συνδυάζεται με την τραγανή αίσθηση που τους π [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com