Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Την συνταγή αυτή την είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, όταν την ανακάλυψα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου. Μου είχε κινήσει μεγάλη περιέργεια, ο τρόπος παρασκευής της ζύμης της. Λάδι, νερό και αλεύρι έβραζαν στην κατσαρόλα και μας έδιναν μια μαλακιά και εύπλαστη ζύμη. Στην ζύμη αυτή μπο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageskardias.blogspot.gr