Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Για τις φλογέρες 600 γρ. χωριάτικα λουκάνικα, κατά προτίμηση μανιάτικα με ξύσμα πορτοκαλιού, ή με πράσο (θα τα βρούμε σε καλά παντοπωλεία και σε μεγάλα σούπερ[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικα ενα πακετο φυλλο κρουστας το οποιο ανοιγετε τελειως και το κοβετε με την μακρια μερια προς εσας σε τρια ισα μερη..τα οποια στοιβαζετε το ενα πανω στο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικα ενα πακετο φυλλο κρουστας το οποιο ανοιγετε τελειως και το κοβετε με την μακρια μερια προς εσας σε τρια ισα μερη..τα οποια στοιβαζετε το ενα πανω στο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι φλογέρες είναι ένα συνηθισμένο γλυκό των Χριστουγέννων και σίγουρα υπάρχουν πολλές γευστικές παραλλαγές στη συνταγή τους. Εγώ σας δίνω τη δικιά μου πρόταση[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου, με μια δική μου μικρή παρέμβαση. Υλικά ½ κ. φύλλο κρούστας 3 1/2 κούπας αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα ¼ κούπας ζάχαρη 1/3[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι συνταγή της μητέρας μου, και αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η μυρωδιά, μοσχοβολάει όλο το σπίτι για μέρες Υλικά 2 πακέτο φύλλο Βυρηττού 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (Σερβίρει 10 ) 200 γρ. φύλλα κρούστας 4 μήλα 100 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη χυμός 1 πορτοκαλιού 3 κ.σ. βούτυρο 1 κ. γλυκού. κανέλα 100[...]
Πηγή: sidages.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ Στον κάδο του μπλέντερ βάζουμε τα αμύγδαλα, το χυμό, την άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Αλέθουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grh2.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; }h2.ctl { font-family: "FreeSans"; }p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } Υλικά 1 πακέτο φύλλο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο Glühwein, το “πυρακτωμένο κρασί” ή το “κρασί που λάμπει”, δημοφιλέστατο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, είναι το κόκκινο, ζεστό,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr