Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. υγρά όταν ξεπαγώσουν) 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυ-γμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά όταν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com