Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Όσο πιο ώριμα είναι τα βερίκοκα που θα χρησιμοποιήσετε, τόσο το καλύτερο γιατί θα είναι πιο γλυκά! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. βερίκοκα 1 φακελάκι ζελατίνη σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣημείωνα τα υλικά για τη συνταγή όταν είδα με την άκρη του ματιού μου το σύζυγο να περιφέρεται άσκοπα! «Θα χρειαστώ γάλα καρύδας» του λέω. Με κοιτάζει με ύφος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛευκός κορμός του 5λεπτου για επιδόρπιο [easy dessert with cracked petit beurres] Το δοκίμασα χθες από τα χεράκια της καλής μου γειτόνισσας, Κατερίνας, και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 12/06/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Επιδόρπιο με κρέμα γιαουρτιού και σιρόπι βύσσινο Μια πολύ εύκολη συνταγή που μετατρέπει ένα απλό[...]
Πηγή: sintayes.grΕπιδόρπιο στη στιγμή, εύκολο καλοκαιρινό γλυκό! Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει, με ότι υλικά υπάρχουν στο σπίτι. Μου έγινε συνήθεια πλέον, ψιλοκόβω φρούτα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]
Πηγή: caruso.grΜε λίγη καθυστέρηση... Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, που λένε! Να σας γράψω τη συνταγή για το Χριστουγεννιάτικό μας επιδόρπιο. Πρέπει να πω δε, ότι είχε επιτυχία[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grNo Comments Yet. Ένα πολύ εύκολο και δροσερό γλυκό, με αγνά υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Η κρέμα θα μπορούσε να γίνει μια κρέμα πατισερί, με[...]
Πηγή: kopiaste.infoΑναρτήθηκε στις 28/06/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Επιδόρπιο γιαουρτιού με ανανά με 4 υλικά Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα δροσερό, αφράτο επιδόρπιο[...]
Πηγή: sintayes.grΓια την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr