Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Βάση μαρέγκας ..την είχα δει πρόσφατα στην τηλεόραση αλλα δεν πρόλαβα να σημειώσω τις αναλογίες και τη δοκίμασα όπως αναφέρω πιο κάτω και βγήκανε πολύ καλές.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 2 ώρες Ολικός χρόνος: 2 ώρες, 10 λεπτά Κατηγορία: επιδόρπια/γλυκά Κουζίνα: Ελληνική Υλικά 3 ασπράδια σε[...]
Πηγή: aples.grΕλαφρύ, ωραίο και πάρα πολύ απλό! Τι χρειαζόμαστε: 4 ασπράδια από μεγάλα αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη βανίλια 1 κουταλιά σούπας ξύδι 1 βαρυγεμάτη κουταλιά σούπας corn[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ ελαφριά και εύκολη τουρτίτσα! Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 4 ασπράδια 120γρ. ζάχαρη άχνη 120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 βανίλια Λίγο ξύδι Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 4 ασπράδια αυγών 1 σταγόνα λεμόνι Τρόπος παρασκευής Σε ένα μπώλ στεγνό βάζετε τα ασπράδια με το λεμόνι Χτυπάτε με το μίξερ ή με σύρμα μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: greekmasa.gr(photo: Ακης Ορφανίδης) Η πάβλοβα είναι αγαπημένο γλυκό. Ειδικά, η πάβλοβα με φράουλες είναι η κλασική και πιο διάσημη εκδοχή της, όμως, εκτός από αυτή σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑνάλαφρα γλυκάκια που τρώγονται σκέτα αλλά και μέσα σε άλλα γλυκά ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μπισκότα και κουλούρια Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟι ολλανδικές φράουλες είναι θεϊκές, μια λέξη που δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ γενικά, πόσο μάλλον για φρούτα, αλλά είναι η μοναδική που μπορεί να τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.σ. κάρδαμο, τριμμένο ξύσμα από 1-2 πορτοκάλια 50 γρ. αμύγδαλο φιλέ, καβουρδισμένο Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 5 ασπράδια, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα κρεμόριο (Cream of Tartar), 1½ φλ. ζάχαρη, 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού, ½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας, 2½ κουταλάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 ml. ασπράδι αυγού 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. άχνη καλοκοσκινισμένη προαιρετικά μαστίχα για άρωμα 50 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για τα μάτια Οδηγίες Ενώνω το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη μαρέγκα 5 ασπράδια (150γρ.) 150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια Για την κρέμα λεμονιού 4 αυγά 350γρ. ζάχαρη χυμός από 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕπειδή πλησιάζει ο γάμος της κόρης μου , εκτός από δίπλες που είναι έθιμο του συζύγου, ήθελα να φτιάξω και μπεζέδες ή μαρέγκες . Λευκό γλυκό και αέρινο.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαταπληκτικοί οι μπεζέδες με γεύση πορτοκάλι. Θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα !!! ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ. ασπράδια 150[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr"Σοβαρά τώρα, τι μου λέει αυτή, δεν ξέρω να φτιάχνω μαρέγκα;", ίσως αναρωτηθείτε. Φαντάζομαι πως είναι γνωστό τι ακριβώς είναι η μαρέγκα και πως φτιάχνεται.[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.gr4 αυγά (μόνο το ασπράδι τους) σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ. ζάχαρη άχνη ½ κ.γ. λεμόνι (ο χυμός του) Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90 ο C. Χτυπάμε σε γυάλινο[...]
Πηγή: cooklos.gr