Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Στη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψάρι και τα χόρτα είναι διατροφική μου συνήθεια. Το ψάρι με τα χόρτα όμως είναι διατροφική μου λατρεία. Πρωτοδοκίμασα μπακαλιάρο με σταμναγκάθι σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα από τα φαγητά που χάρηκα ιδιαίτερα σε παλαιότερο ταξίδι μου στο Παρίσι ήταν η brandade parmentier που σέρβιρε ο Yves Camdeborde στο πολυσυζητημένο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιάτο αυτό μας έρχεται από την μεγάλη χώρα των Βάσκων Το πιλ-πιλ αναφέρεται στην ήπια «βράση» του μπακαλιάρου μέσα στο ελαιόλαδο, που οδηγεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μπακαλιάρος είναι το αγαπημένο ψάρι της μαμάς μου. Φρέσκος και παστός. Τα φρέσκα μπακαλιαράκια τα κάνει σούπα, όταν όμως δεν βρίσκει αγοράζει φύλλα παστού.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Ειδικά ο υγράλατος, που μας έρχεται από τις βόρειες θάλασσες και τους ωκεανούς. Ο εξερευνητής Τζων Κάμποτ το[...]
Πηγή: bostanistas.gr