Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Μέρες που είναι είπα να βάλω κι ένα επετειακό πιάτο!! Παραδοσιακά στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, υπήρχε πάντα μπακαλιάρος παστός τηγανιτός μετά σκορδαλέας.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 6-7 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1/2 φλ. τσαγιού λευκό[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρος φρέσκος, καθαρισμένος 50 γρ. σέλινο (μισό ματσάκι) 200 γρ. καρότα (2 καρότα) 200 γρ. πράσα (1 μεγάλο) 1 φύλλο δάφνης 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρος παστός 3 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, ψιλοκομμένες 1/2 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ 1/2 κιλό κρεμμυδάκια μικρά[...]
Πηγή: icookgreek.comΑγαπημένο και πολύ νόστιμο φαγητό. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 φέτα χοντρή μπακαλιάρο παστό . 3 μεγάλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 φιλέτο υγράλατου μπακαλιάρου περίπου 1.000-1.200 γρ 1 κιλό πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 200 γρ σάλτσα ντομάτας 2-3 φύλλα δάφνης 200 ml ελαιόλαδο ελάχιστο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 6-7 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜία πάρα πολύ ωραία, αλλά και σχετικά εύκολη συνταγή που ήταν πάρα πολύ διαδεδομένη σε όλη τη Μεσσηνία από τα παλιά χρόνια, διότι με τη μέθοδο αυτή μπορούσαν[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΟ μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Μπακαλιάρος Αγγούρι Πατάτες Σκόρδο Αλάτι Μαύρο πιπέρι & λευκό πιπέρι Φρέσκο δυόσμο Γάλα Φρέσκο θυμάρι Δάφνη Αστεροειδή γλυκάνισο Πουρές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΣΙΛΑΔΙΑ Το έχω ξαναγράψει ότι τον υγράλατο βακαλάο τον αγαπάμε πολύ και τον μαγειρεύω συχνά και με διάφορους τρόπους. Εχοντας δοκιμάσει ήδη πολλές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα από τα φαγητά που χάρηκα ιδιαίτερα σε παλαιότερο ταξίδι μου στο Παρίσι ήταν η brandade parmentier που σέρβιρε ο Yves Camdeborde στο πολυσυζητημένο[...]
Πηγή: bostanistas.gr800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. νερό μαϊντανός αλάτι, πιπέρι Σε μια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο 10 γρ. πάπρικα 1 φύλλο δάφνης ξερή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα Νόστιμος ζεστός μπακαλιάρος τσιλαδιά Αυθεντική γεύση από την τοπική[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜπακαλιάρος γιαχνί !!!Πεντανόστιμο φαγάκι !!!! Ξαλμυρίζουμε για 48 ώρες περίπου αναλόγως το πάχος του αλλάζοντας νερό . 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr