Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 142 συνταγές
Εύκολο, πολύ νόστιμο, υγιεινό και παραδοσιακό φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 8 κομμάτια μπακαλιάρος παστός τον οποίο έχουμε ξαρμυρίσει 8-10 μέτριες πατάτες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 600 γραμμάρια ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας, ελαιόλαδο 750 γραμμάρια πράσο, σε ροδέλες 500[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 4 κομμάτια μπακαλιάρος 4 κρεμμύδια μικρά 3-4 πατάτες κομμένες φέτες 2 κλωνάρια σέλινο 1 καρότο χυμός ενός λεμονιού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μπακαλιάρο Χυμό από 3-4 λεμόνια 2 ποτήρια ελαιόλαδο Λίγο άνηθο Λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο Ρίγανη Λίγο αλάτι 200 γρ. λευκό κρασί Λίγο κορν φλάουρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cook800 γρ. μπακαλιάρος 4 σκελίδες σκόρδου 1/2 ποτήρι πουρές ντομάτας λάδι αλάτι Κόβετε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια και τον αφήνετε από το προηγούμενο βράδυ μέσα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο Χυμό από 3-4 λεμόνια 2 ποτήρια ελαιόλαδο Λίγο άνηθο Λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο Ρίγανη Λίγο αλάτι 200 γρ. λευκό κρασί Λίγο κορν φλάουρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μας εδέσματα! Συνήθως τον φτιάχνω τηγανητό με κουρκούτι και σκορδαλιά , σήμερα είπα να θυμηθώ ένα φαγάκι που όταν[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠαραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣήμερα θα σας κεράσω ένα μεζεδάκι που ανήκει στις γευστικές μου αναμνήσεις. Το ετοίμαζε η αγαπημένη μου Μανιάτισσα γιαγιούλα, κάθε φορά που είχαμε μπακαλιάρο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου 100 γρ. πράσινη φάβα Σαντορίνης 50 γρ. λιαστή ντομάτα 50 γρ. κάπαρη 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Πλένουμε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μπακαλιάρο παστό 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3/4 του κιλού ντομάτες κόκκινες ή 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 3/4 του κιλού κρεμμύδια πιπέρι, αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami