Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Μέρες που είναι είπα να βάλω κι ένα επετειακό πιάτο!! Παραδοσιακά στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, υπήρχε πάντα μπακαλιάρος παστός τηγανιτός μετά σκορδαλέας.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΣήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 5-6 μεγάλα κομμάτια μπακαλιάρου (παστό ή κατεψυγμένο) 3 μεγάλες πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο Χυμό από 4 μεγάλες ντομάτες 2 κουτ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΗ διαφορά της συγκεκριμένης συνταγής από την αυθεντική... ( μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ ), είναι ότι χρησιμοποιούμε και μαρούλι! Υλικά 700 γ. βακαλάος[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΛίγες καυκαλήθρες, λίγα μυρώνια, ένα πράσο... είχαν ξέμειναν από την τελευταία χορτόπιτα καθώς μου φάνηκε πολύ το υλικό που είχα ετοιμάσει. Τα κράτησα σε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την 25η Μαρτίου! Μια ποικιλία συνταγών με μπακαλιάρο αλλά και με άλλα ψαρικά, μιας και στην περιοχή μας στις 25 Μαρτίου φτιάχνουμε ψάρι γενικώς και όχι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΣΙΛΑΔΙΑ Το έχω ξαναγράψει ότι τον υγράλατο βακαλάο τον αγαπάμε πολύ και τον μαγειρεύω συχνά και με διάφορους τρόπους. Εχοντας δοκιμάσει ήδη πολλές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα από τα φαγητά που χάρηκα ιδιαίτερα σε παλαιότερο ταξίδι μου στο Παρίσι ήταν η brandade parmentier που σέρβιρε ο Yves Camdeborde στο πολυσυζητημένο[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά φιλέτα μπακαλιάρου: 4, γύρω στα 200 γρ. το καθένα κρεμμυδάκια φρέσκα: 4 ψιλοκομμένα λαχανικά (πατάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια): 1 κιλό, καθαρισμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα φιλέτα ψαριού είναι μια πολύ καλή λύση, για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα και όταν τα κρεατικά γενικώς δεν είναι της αρεσκείας σου (όπως στην δική μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά φιλέτα μπακαλιάρου: 4, γύρω στα 200 γρ. το καθένα κρεμμυδάκια φρέσκα: 4 ψιλοκομμένα λαχανικά (πατάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια): 1 κιλό, καθαρισμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comNero Wolfe: Ο μπακαλιάρος Από το φιλμ «The Nero Wolfe Cookbook»: Ο Νίρο Γουλφ είναι ένας χοντρός καλοφαγάς, καλοντυμένος, συλλέκτης ορχιδέων και αγοραφοβικός.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπακαλιάρος βάρους 2 κιλών, ή 2 μπακαλιάροι βάρους 1 κιλού ο καθένας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 60 cl έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 φιλέτο υγράλατου μπακαλιάρου περίπου 1.000-1.200 γρ 1 κιλό πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 200 γρ σάλτσα ντομάτας 2-3 φύλλα δάφνης 200 ml ελαιόλαδο ελάχιστο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr