Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Χάρη στις οδηγίες που παραθέσατε εδώ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο , έφτιαξα το καλύτερο γιουβέτσι που έκανα ποτέ!! Ζουμερό, χωρίς να κολλάει και πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.grΓια εκείνες τις φορές που θέλουμε να χορτάσουμε κάμποσους χωρίς πολλά - πολλά και φασαρίες, το γιουβέτσι έρχεται πρώτο στη λίστα. Ο καιρός κυρώνει σιγά-σιγά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΧριστός Ανέστη και από εδώ! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και χαρά! Ιδιαίτερες ευχές στους σημερινούς εορτάζοντες! Σήμερα έχουμε φ αγάκι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό) 100 γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο γιουβέτσι είναι μια επέκταση απ' το κοκκινιστό. Μέχρις ένα σημείο η διαδικασία είναι η ίδια. Παίρνεις το κρέας και το μαγειρεύεις. Βάζεις τα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά 1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 κιλό σπάλα μοσχαρίσια (σε μερίδες) 500γρ. κριθαράκι χοντρό 150γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200ΓΡ. τοματοχυμό ½ κούπα ελαιόλαδο ½ κούπα βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 400 γραμμάρια περίπου 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 4 άτομα 1.200 γρ. κρέας μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλο σε κομμάτια 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο 400 γρ. ντοματάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1-κιλό μοσχάρι σπάλα 350 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Τυρί για τρίψιμο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝοστιμοτατο εγινε...!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι(χτενι,ελια,ποντικι) 1/2 κιλο κριθαρακι 2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑγαπάτε τα ΚΑΣΤΑΝΑ; Εγώ νομίζω ότι είναι προφανές ότι τα λατρεύω με τόσες συνταγές για κάστανα που έχω αναρτήσει. Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό με μοναδική[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣπίτι μας η Κυριακή πάντα ήταν-είναι ξεχωριστή,και όχι μόνο λόγω Σ/Κ... Μας άρεσε να τρώμε στο μεγάλο τραπέζι,με διαφορετικά σερβίτσια και ένα διαφορετικό,πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι ένα γιουβέτσι διαφορετικό από το συνηθισμένο που όλοι κάνουμε. Θα σας αρέσει πολύ! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.gr