Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Το κριθαράκι ή αλλιώς μανέστρα είναι ζυμαρικό της ελληνικής και ιταλικής κουζίνας με ωοειδές σχήμα – πεπλατυσμένο στο κέντρο και μυτερότερο στα άκρα[...]
Πηγή: magiacook.gr200 γρ ρυζι λαδι αλατι Aπλά σωτάρουμε ας πουμε το ρυζι και μετά του βαζουμε το νερο που αναλογει και αλατι και βραζουμε σε χαμηλή φωτια. Την φάση την εκανα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΡΥΖΙ ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Αυτο το πιλαφι το εφτιαχνε η πολιτισσα γιαγια Ανδρομαχη , και ηταν παντα περηφανη που της εβγαινε σπυρωτο! Στα τουρκικα, " acem pilaf "[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr