Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Ένα ωραίο κόλπο ακόμα και γι αυτούς που δε τα τρώνε κατευθείαν από κονσέρβα όπως εγώ! Συνοδεύει τέλεια ουζάκι και τσίπουρο! Τι χρειαζόμαστε: Μία κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά καλαμαράκια: 1 κιλό, φρέσκα ή κατεψυγμένα λεμόνι: 1/2, ο χυμός του κόκκινο πιπέρι: 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι: 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ Για τα καλαμαράκια και τις πατάτες 1 κιλό καλαμαράκια ½ κιλό πατάτες Σπορέλαιο 2 κ.σ. αλεύρι 2 κ.σ. κορν φλάουρ 2 κ.γ. πάπρικα Αλάτι Πιπέρι Για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνας από τους ωραιότερους μεζέδες, που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Μαριναρισμένα με αυτόν τον τρόπο, με ούζο και λεμόνι δηλαδή, γίνονται μαλακά και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία συνταγή με θαλασσινά που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Γαστρονόμος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά, αναμονή 15 λεπτά,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά καλαμαράκια: 1 κιλό, φρέσκα ή κατεψυγμένα λεμόνι: 1/2, ο χυμός του κόκκινο πιπέρι: 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι: 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 650 γραμ. καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες 4 κ.σ. αλεύρι 2 κ.σ. corn flour 2 κ.σ. δημητριακά σε τρίμματα ελαιόλαδο ηλιέλαιο 1 λεμόνι αλάτι-πιπέρι Βάζουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΕπίκαιρο και νόστιμο .... αρκεί να αντέχετε το τηγάνισμα :)) Υλικά: 1 κιλό φρέσκα καλαμαράκια αλεύρι για πανάρισμα ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε και[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΜου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή είναι από βιβλίο της Σ. Σκούρα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο καλαμαράκια καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ανακατεμένο με μια πρέζα αλάτι 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό καλαμάρια φρέσκα 1 ποτήρι σόδα (αναψυκτικό) 1 σφηνοπότηρο ούζο ή τσίπουρο λίγο αλάτι 1 φλιτζ. αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του κατά προτίμηση) 1 λεμόνι [...]
Πηγή: cooklos.grΠριν 1 χρονο περιπου ειχα κανει αναρτηση καλαμαρακια τηγανιτα με τραγανη κρουστα εξωτερικα και μαλακα εσωτερικα,με τεραστια επιτυχια πρωτα στα δημοφιλη, και[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕίναι η εντυπωσιακή εκδοχή του Jamie Oliver για καλαμαράκια και γαρίδες τηγανιτές σε γλυκιά σος από τσίλι πιπεριές και με τραγανά φύλλα μαϊντανού. Πηγή [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΒαδίζουμε ολοταχώς προς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, όπου τα σαρακοστιανά θα έχουν τον κύριο λόγο στο τραπέζι μας.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κιλό μικρά καλαμαράκια αλεύρι αλάτι για τηγάνισμα λάδι 2 κομμένα στη μέση λεμόνια Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι. Καθαρίζετε, πλένετε, αλευρώνετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 κιλο καλαμαράκια καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ανακατεμένο με μια πρέζα αλάτι 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κ.σ. θυμάρι 1 κ.γ. ματζουράνα 3 κ.σ. ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr