Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
120 ml κρασί Μαδέρα Μισό λίτρο σκούρο ζωμό κρέατος 100 γραμμάρια μανιτάρια λευκά 1 κρεμμύδι ξερό 100 γραμμάρια σέλερι 1/3 μάτσο θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 100[...]
Πηγή: sidagi.grΤο Θεσσαλονικιώτικο dip 'Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε... ο χρόνος τρέχει... αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, την άλλη πέμπτη ...Τσικνοπέμπτη! Το καρναβάλι σε όλο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχεις παρατηρήσει πώς κάποιοι άνθρωποι, στην εποχή μας, αρνούνται τα γλυκά και πως αυτό το ποσοστό αυξάνεται; Μια ιδιαίτερη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Θεσσαλονικιώτικο dip 'Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε... ο χρόνος τρέχει... αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, την άλλη πέμπτη ...Τσικνοπέμπτη! Το καρναβάλι σε όλο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 4 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή γ.ο.χ. 2 κ.σ. καυτερή πάπρικα σε σκόνη 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα σε σκόνη 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 4 κρόκους αυγών 10 γρ. αλάτι 20 γρ. μουστάρδα σκόνη χυμό 1 λεμονιού 1 λίτρο ηλιέλαιο ξύδι πιπέρι αλάτι Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε τα αυγά,[...]
Πηγή: greekcook.grΑναμιγνύουμε 1/2 φλυτζάνι κέτσαπ, 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο, 1/2 κρεμμύδι και μία μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα, 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη (μαύρη είναι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑναμιγνύουμε 1/2 φλυτζάνι κέτσαπ, 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο, 1/2 κρεμμύδι και μία μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα, 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη (μαύρη είναι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr