Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά: Κόκκινο κρασί Ξύδι Μουστάρδα Πολτός ντομάτας Σάλτσα σόγιας Πιπερόριζα (τζίντζερ) Ζάχαρη Σκόρδο (καθαρισμένες σκελίδες) (όλα σε ίσες[...]
Πηγή: greekcook.grΧρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα! Χρόνια πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Σάλτσα... κρέμα....μαρμελαδίτσα....βαφτίστε την όπως θέλετε......εγώ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ!!!! η βινεγκρετ δεν ειναι μονο για σαλατες,μπορειτε να περιχυσετε με αυτη μαγειρεμενα λαχανικα,οπως σπαραγγια,κουνουπιδι,η[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά ( 2 κούπες) 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι 1 κούπα κέτσαπ 1 κούπα πουρέ ντομάτας (πασάτα) 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη, όσο καυτερή τη θέλουμε! Συνταγή της φίλη μου της Χ. σας έχω ξαναδώσει. Είναι εκείνη με το υπέροχο στιφάδο της που όσοι το έφτιαξαν μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΊσως η ωραιότερη συνταγή για σάλτσα με κιμά, που ταιριάζει απόλυτα με όλα τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια . Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, και είναι ότι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΓια τον κιμά ελαιόλαδο 2 μεσαία κρεμμύδια τριμμένα η ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη 300 γρ χοιρινός κιμάς 1/4 κούπας κόκκινο κρασί 2 μικρά καρότα[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΕξαιρετικά απλή και γρήγορη, γλυκιά και στιλπνή, μαγική σάλτσα τεριγιάκι Μια γιαπωνέζικη σάλτσα και μαγειρικός όρος, στη συνέχεια, έχουν εκπορθήσει προ πολλού[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σάλτσα Marchand de Vin (Μαρσάν ντε βεν = έμπορος κρασιών) είναι μια κλασική σάλτσα της Γαλλικής μαγειρικής που είθισται να συνδυάζεται με entrecôte[...]
Πηγή: caruso.gr