Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Η σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας μαργαρίνη σοφτ αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά) 2 αυγά (ελαφρώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ συνταγή ανήκει στην μητερα μιας πολύ καλής φίλης απο τα φοιτητικά μου χρονια. ιδανική για ζυμαρικά και τους λάτρεις του τσιγαρισμένου κρεμμυδιού.Πανεύκολη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Κόκκινο κρασί Ξύδι Μουστάρδα Πολτός ντομάτας Σάλτσα σόγιας Πιπερόριζα (τζίντζερ) Ζάχαρη Σκόρδο (καθαρισμένες σκελίδες) (όλα σε ίσες[...]
Πηγή: greekcook.grJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Οκτώβριος 27, 2018Επικαλύψεις-Γλάσα,Σως, Μους-Κρέμες Σάλτσα Προφιτερόλ (Βίντεο)Τα υλικά της συνταγής 500γρ γάλα 150γρ[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.com160 γρ τόνο σε λάδι 2 κ.σ. κάπαρη σε ξύδι 2-4 φιλετάκια αντσούγιας (ανάλογα πόσο έντονη θέλετε μα νοιώθετε τη γεύση της στη σάλτσα) 2 σφικτά αυγά χυμό από 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ σάλτσα αυγολέμονο είναι από τις πιο αγαπημένες μου. "Γεμίζει" το πιάτο, αλλάζει τη γεύση του φαγητού και το μεταμορφώνει. Για να την ετοιμάσουμε χρειαζόμαστε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα για να συνοδεύσετε τα ψάρια σας. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 15 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr