Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Η σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤαιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : για ένα φλυτζάνι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣάλτσα Hollandaise Είναι μια σάλτσα που μας αρέσει πολύ, μπορούμε να την τροποποιούμε εύκολα ανάλογα με τα πιάτα που σερβίρουμε κάθε φορά. Οι πιο συνηθισμένοι[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη 250 γρ ελαιόλαδο μισό λεμόνι αλάτι πιπέρι Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ) Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά (2) : 3 κουταλιές βούτυρο 1 φλ. παχιά κτυπητή κρέμα αλάτι κατά τη γεύση 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο 1/4 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο συν 2 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά Βούτυρο 160 γρ Αυγά 3 (μόνο τους κρόκου) Λεμόνι 1 κουταλιά σούπας (τον χυμό του) Κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά σούπας Αλάτι Πιπέρι άσπρο Οδηγίες Στο μπολ[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά 4 σκ. σκόρδο 1 κρόκος αυγού 150ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. λεμόνι Εκτέλεση Πολτοποιείτε το σκόρδο στο γουδί και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη Mισό λεμόνι 250 γρ. ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα,[...]
Πηγή: sidagi.gr3 κρόκοι αυγών 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού ½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό φρέσκο βούτυρο Πιπέρι καγιέν Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά: 50γρ. λιπαρή ουσία 50γρ. αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού νερό 300 γρ. βούτυρο καλής ποιότητας βούτυρο 4 κρόκοι αυγών 2 κ.σ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr