Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Υλικά 1 κουτ. σούπας βούτυρο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/3 κουτ.[...]
Πηγή: greekcook.grΕύκολη κόκκινη σάλτσα βασιλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακαρονάδες, πίτσες, σάντουιτς και σαν βάση για σάλτσες με λουκάνικο και τόνο. Αντικαθιστά τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚόκκινη σάλτσα για πάστα, κεφτεδάκια και όχι μόνο, μέχρι να βράσει το νερό για τα μακαρόνια είναι έτοιμη στο φούρνο μικροκυμάτων, με υλικά που υπάρχουν στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι μπύρα 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο 2 κ.γ κάππαρη 5 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια λίγες κουταλιές πελτέ 1/3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία σάλτσα ειδική για τους λάτρεις των πικάντικων και όχι μόνο γεύσεων!! Είναι εύκολη και τρομερά γευστική!! Συνοδεύει υπέροχα τα μακαρόνια, το κρέας και ο,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή για κάποιον που δεν θέλει να διαβάζει “πολλά-πολλά” Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόν 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί 80 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια σαλτσα ιδανικη για ψητα.. Ελπιζω να την δοκιμασετε!! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγαλο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 κτγ πιπερια αποξηραμενη καυτερη (χωρις σπορια) 3 κτσ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια μακαρονάδες, πίτσες και ότι άλλο σας αρέσει! Τι χρειαζόμαστε: 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κουτί τοματάκια χοντροκομμένα αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Κόκκινο κρασί Ξύδι Μουστάρδα Πολτός ντομάτας Σάλτσα σόγιας Πιπερόριζα (τζίντζερ) Ζάχαρη Σκόρδο (καθαρισμένες σκελίδες) (όλα σε ίσες[...]
Πηγή: greekcook.grΤο λαδόξιδο είναι ασυναγώνιστο για τις σαλάτες μας, ειδικά με ελληνικό ελαιόλαδο και γνήσιο ξίδι από κρασί! Όταν η "διατροφή" μας συστήνει σαλάτα ξανά και ξανά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε αυτή τη σαλτσούλα μπορείτε να συνοδεύσετε κρέας ψητό ή τηγανιτό (σνίτσελ, μπριζόλες) ή ρύζάκι και είναι πεντανόστιμη Υλικά 500 γρ. μανιτάρια πλευρότους[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα τηγανιτά ψάρια που σας έμειναν, μην τα δώσετε στις γάτες… ούτε να τα ξαναφάτε κρύα και πανιασμένα, βάλτε τα στο ψυγείο και μετά από 1-2 μέρες φτιάξτε αυτή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1/3 κούπας σάλτσα σόγιας (soy sauce) 2 κουταλιές κρασί ρυζιού (mirin καλύτερα, που είναι πιο γλυκό, όχι σακέ - sake) ή αν δεν βρείτε τίποτα,[...]
Πηγή: greekcook.grΣυνταγή 1 (με μουστάρδα Dijon): Υλικά: 1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και ξεφλουδισμένη 2 σκελίδες σκόρδο 1 φέτα άσπρο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα): 250 γραμ. βρασμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 800 γραμ. μικρά μύδια 1 κιλό αποφλοιωμένα ντοματάκια 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3 κρεμμύδια 30 γραμ. βούτυρο μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ μισό ποτήρι άσπρο κρασί 1 ποτήρι σως μπεσαμέλ Εκτέλεση: Κόψτε τα[...]
Πηγή: greekcook.gr½ κιλό αχιβάδες (κοχύλια) ½ μάτσο μαϊντανό 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη ½ ποτήρι ξηρό άσπρο κρασί αλάτι Πλένουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook