Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
100 γρ. φέτα μισό φλ. ανθότυρο 1 φλ. λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος χυμό μισού λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κουτ. γλ. ξύσμα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr130 ml χυμός πορτοκαλιού 70 ml χυμός μανταρινιού 40 ml χυμός λεμονιού 1/3 κουτ. γλυκού ξύσμα από νεράντζι ή περγαμόντο ή μανταρίνι (αν βάλουμε ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά Πορτοκάλι 1 τον χυμό του Λεμόνι 1/2 μόνο τον χυμό του Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Οδηγίες Σε ένα[...]
Πηγή: chefoulis.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜαρινάρετε με αυτή τη σάλτσα το μοσχάρι σας, ή το χοιρινό σας, και ψήστε το στο φούρνο. Θα δώσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο φαγητό σας, ιδικά αν το μαγειρέψετε[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grχυμός από 1 μεγάλο λεμόνι χυμός από 1 lime (γλυκολέμονο) χυμός από 1 μικρό πορτοκάλι 2 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ (πιπερόριζα) 2 κ.γ. βούτυρο γάλακτος 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr