Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Όταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά: 50γρ. λιπαρή ουσία 50γρ. αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού νερό 300 γρ. βούτυρο καλής ποιότητας βούτυρο 4 κρόκοι αυγών 2 κ.σ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΜια νόστιμη σάλτσα με μανιτάρια κανθαρέλλα για ζυμαρικά ή σνίτσελ . Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά: ½ φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 ντομάτες τριμμένες Λίγο Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Κρατάμε το λάδι από τα ψάρια που τηγανίσαμε.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές λίπος από το ζουμί της γαλοπούλας 2 φύλλα δάφνης 1/4 φλ. αλεύρι 3 φλ. ζωμό γαλοπούλας 1 φλ. λευκό κρασί το ζουμί του ταψιού, αλάτι και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ 4 κουταλιές λίπος από το ταψί της γαλοπούλας (ή λιωμένο βούτυρο), ½ φλ. άσπρο κρασί, 3 κουταλιές αλεύρι, αλάτι και πιπέρι. Ζωμός: Τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 4 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή γ.ο.χ. 2 κ.σ. καυτερή πάπρικα σε σκόνη 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα σε σκόνη 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΦανταστική σάλτσα ψαριού από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : ✬[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά 8 φέτες μπέικον 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομένο 3 κ.σ. αλεύρι 2 κύβους ζωμό βοδινού 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1 1/2[...]
Πηγή: cookingbook.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΜία μοναδική σάλτσα αποκλειστικά για να τα ζυμαρικά σας. Συνταγή : αθηνόραμαUmami.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 1 κ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣάλτσες για να συνοδεύεστε τα τσιπς σας. Συνταγή : Sidagi,gr Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΕΝΤΙΣΛΑΔΑ Enchilada , εντσιλάδα, σημαίνει ουσιαστικά κάτι το οποίο περιέχει τσίλι ( en + chile + ada = βάζω, προσθετω τσίλι). Στην μεξικάνικη κουζίνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΩραιότατη και γευστική η συνταγή για τη μπεσαμέλ μου! Τα βασικά συστατικά της μπεσαμέλ είναι βούτυρο, αλεύρι και γάλα, και από εκεί και πέρα την αρωματίζετε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Enchilada, εντσιλάδα, σημαίνει ουσιαστικά κάτι το οποίο περιέχει τσίλι (en+chile+ada = βάζω, προσθέτω τσίλι). Στην μεξικάνικη κουζίνα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr