Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Όταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπίθανη σάλτσα για τα κολοκυθάκια μας ή τους ντολμάδες μας ή όπου αλλού μας αρέσει! Τι χρειαζόμαστε: 3-4 κούπες ζωμό από το φαγητό μας 2 κ.σ. βούτυρο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας Αλάτι Άσπρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr2 κοτσάνια σέλερι ξεφλουδισμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια 2 καρότα σε χοντρές φέτες 2 κρεμμύδια ξεφλουδισμένα και κομμένα στα τέσσερα 2 φρέσκα φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας μαργαρίνη σοφτ αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά) 2 αυγά (ελαφρώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕγώ είχα συνταγή για σάλτσα μπεσαμέλ Τη βελουτέ την είχα ακουστά, αλλά δεν την ήξερα ποια είναι. Μέχρι που πριν μερικές μέρες, στα " Χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr60γρ. βούτυρο 80γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα ½ φλιτζ. τριμμένο τυρί ( κεφαλοτύρι , γραβιέρα ή παρμεζάνα) 1 αυγό 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι Σε κατσαρόλα[...]
Πηγή: cooklos.gr3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Παίρνετε από το ταψί το λίπος και το βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλυτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Παίρνετε από το ταψί[...]
Πηγή: greekmasa.grΩραιότατη και γευστική η συνταγή για τη μπεσαμέλ μου! Τα βασικά συστατικά της μπεσαμέλ είναι βούτυρο, αλεύρι και γάλα, και από εκεί και πέρα την αρωματίζετε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά: 1/2 φλυτζ. τσαγιού βούτυρο 1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 3 φλυτζ. τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Τρόπος παρασκευής Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές λίπος από το ζουμί της γαλοπούλας 2 φύλλα δάφνης 1/4 φλ. αλεύρι 3 φλ. ζωμό γαλοπούλας 1 φλ. λευκό κρασί το ζουμί του ταψιού, αλάτι και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ 4 κουταλιές λίπος από το ταψί της γαλοπούλας (ή λιωμένο βούτυρο), ½ φλ. άσπρο κρασί, 3 κουταλιές αλεύρι, αλάτι και πιπέρι. Ζωμός: Τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 8 φέτες μπέικον 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομένο 3 κ.σ. αλεύρι 2 κύβους ζωμό βοδινού 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1 1/2[...]
Πηγή: cookingbook.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Οκτώβριος 27, 2018Επικαλύψεις-Γλάσα,Σως, Μους-Κρέμες Σάλτσα Προφιτερόλ (Βίντεο)Τα υλικά της συνταγής 500γρ γάλα 150γρ[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.com