Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Όποιος έχει πολλά ... καρύδια, τα κάνει και σάλτσα ( Λαϊκή παροιμία του 21ου αιώνα ) Η σάλτσα από καρύδια , λοιπόν, είναι μία τυπική συνταγή της Λιγουρίας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό πλυμένο και καλά στεγνωμένο 3 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το φύτρο) 3 κ.σ. κουκουνάρι περίπου 1/2 με 3/4 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές κουκουνάρια 1 φλιτζάνι φυλλάρακια φρέσκο βασιλικό 1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα 11/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή ανήκει στην μητερα μιας πολύ καλής φίλης απο τα φοιτητικά μου χρονια. ιδανική για ζυμαρικά και τους λάτρεις του τσιγαρισμένου κρεμμυδιού.Πανεύκολη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα): 250 γραμ. βρασμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 800 γραμ. μικρά μύδια 1 κιλό αποφλοιωμένα ντοματάκια 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: greekcook.grΝα διευκρινίσω πως για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, η έτοιμη σάλτσα είναι πολύ καλή και δε θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε ένα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: ¼ φλιτζάνι. ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες. σκόρδο ¼ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. κουκουνάρια 1 φλιτζάνι. φρέσκα φυλλαράκια[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr12 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και παλιομοδίτικη η σάλτσα ταρτάρ, δεν παύει να αποτελεί άριστο συνοδευτικό και ισχυρό ενισχυτή γεύσης σε σάντουιτς, μπιφτέκια[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΕύκολη, γρήγορη, όσο καυτερή τη θέλουμε! Συνταγή της φίλη μου της Χ. σας έχω ξαναδώσει. Είναι εκείνη με το υπέροχο στιφάδο της που όσοι το έφτιαξαν μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε κρητικές πιπεριές Φλωρίνης! Μια και οι πιπεριές Φλωρίνης έχουν πλέον πολιτογραφηθεί κρητικές (ακόμη και σε αγορές της Αθήνας με προέλευση Κρήτη τις έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑν ακούσετε την λέξη πέστο , σίγουρα έρχεται στο μυαλό σας η περίφημη πράσινη σάλτσα, με το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, τ ο σκόρδο & τα κουκουνάρια. Ωστόσο, ο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τις πιο αγαπημένες κρύες σάλτσες για μακαρονάδα και όχι μόνο. Μπορούμε να προσθέσουμε πέστο και στο φαγητό – αρκεί, πρώτα, να το έχουμε αποσύρει από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη, λίγο διαφορετική σάλτσα, με το πιο διάσημο και ξεχωριστό, ελληνικό τυρί, τη φέτα. Μπορεί να συνοδέψει πάρα πολλά φαγητά, από κοφτά ζυμαρικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠοιος δεν αγαπά την σάλτσα του κιμά για τα μακαρόνια; Όλοι μας!!! Κάποιες φορές όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό, μιαν αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσουμε την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο λαδόξιδο είναι ασυναγώνιστο για τις σαλάτες μας, ειδικά με ελληνικό ελαιόλαδο και γνήσιο ξίδι από κρασί! Όταν η "διατροφή" μας συστήνει σαλάτα ξανά και ξανά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr